25.8 C
București
duminică, aprilie 14, 2024

HoReCa – Ca o vedetă – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Cine caută cu atenţie pe unele site-uri folosite de turişti pentru a-şi aranja cazare prin mai toată lumea poate găsi gazde mai aparte, la care, în mod normal, nu şi-ar închipui că ar fi posibil să ajungă. Aceste gazde, scrie Wall Street Journal, sunt diferite vedete care-şi scot temporar la închiriat în scop turistic casele

Cine caută cu atenţie pe unele site-uri folosite de turişti pentru a-şi aranja cazare prin mai toată lumea poate găsi gazde mai aparte, la care, în mod normal, nu şi-ar închipui că ar fi posibil să ajungă. Aceste gazde, scrie Wall Street Journal, sunt diferite vedete care-şi scot temporar la închiriat în scop turistic casele de vacanţă sau alte proprietăţi pe care nu le folosesc o perioadă.

Spaţiile de cazare la vedete acasă sunt disponibile prin intermediul unor platforme ca Booking.com sau Airbnb, iar cei care le folosesc nu au voie să se laude dând detalii din timpul şederii lor şi trebuie să semneze acorduri de confidenţialitate în acest sens înainte de începerea sejurului.

Platformelor specializate în intermedierea spaţiilor de cazare le surâde ideea de a-şi adăuga în portofoliul de gazde vedete, pentru că astfel îşi îmbunătăţesc imaginea şi atrag noi tipuri de clienţi, cum ar fi cei fascinaţi de viaţa celor bogaţi şi celebri. Celebrităţile participante sunt, pe de o parte, recompensate pentru acest lucru, chiar dacă platformele refuză să dezvăluie sume, şi, în plus, pot folosi această colaborare pentru a-şi promova brandul. De exemplu, actriţa Gwyneth Paltrow lasă în baia locuinţei oferite spre închiriere turiştilor în Montecito, California, produse de la compania sa, Goop, iar Martha Stewart îşi întâmpină oaspeţii, care, în timpul şederii lor la proprietatea sa de închiriat, pot beneficia de brunch cu ea şi o lecţie de confecţionat decoraţiuni. La rândul lor, Ashton Kutcher şi Mila Kunis şi-au pus pe Airbnb casa de pe plajă din Santa Barbara şi întâmpină ei înşişi oaspeţii, în timp ce producătorul muzical american DJ Khaled şi-a scos la închiriat tot pe aceeaşi platformă camera în care îşi ţine colecţia de pantofi sport. Pe lângă ocazia de a-i admira colecţia impresionantă şi a dormi alături de ea, oaspeţii au parte şi de o plimbare gratuită în maşină cu şofer la cumpărat, bineînţeles, de pantofi sport.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.businessmagazin.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!