35.1 C
București
joi, iunie 20, 2024

HoReCa – Capacitate maximă atinsă pentru serviciile de cazare oferite de Nordis Hotel Mamaia în primul weekend din vara 2024 – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Nordis Hotel Mamaia a marcat un debut de vară spectaculos, cu un weekend plin de activități dedicate zilei de 1 Iunie.

Toate camerele hotelului au fost ocupate în perioada 31 mai -2 iunie 2024, demonstrând popularitatea ca destinație ideală pentru vacanțe memorabile și orientarea spre nevoile familiilor cu copii, atât prin prisma facilitățior, cât și a serviciilor oferite.

Dacă în perioada 30 aprilie– 6 mai am avut 75% grad de ocupare, startul verii a venit cu cerere mare, care a generat sold out mai repede decât ne așteptam.La acest moment, rezervările se pot face pe platforma dedicată nordishotel.ro, dar și prin partenerii online și agențiile de turism.

Nordis Hotel Mamaia a marcat un debut de vară spectaculos, cu un weekend plin de activități dedicate zilei de 1 Iunie. Toate camerele hotelului au fost ocupate în perioada 31 mai -2 iunie 2024, demonstrând popularitatea ca destinație ideală pentru vacanțe memorabile și orientarea spre nevoile familiilor cu copii, atât prin prisma facilitățior, cât și a serviciilor oferite.

Succes susținut de cererea pentru servicii hoteliere de 5 stele cu facilități integrate

Evenimente

12 iunie – Profit News TV – Maraton Energie
13 iunie – Eveniment Profit.ro – Piața de Capital.forum – Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie – Eveniment Profit.ro – Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

„Este prima dată de la deschiderea Nordis Hotel Mamaia, când am atins gradul maxim de ocupare. Dacă în perioada 30 aprilie– 6 mai am avut 75% grad de ocupare, startul verii a venit cu cerere mare, care a generat sold out mai repede decât ne așteptam.La acest moment, rezervările se pot face pe platforma dedicată nordishotel.ro, dar și prin partenerii online și agențiile de turism. Pentru sejurul cu focus pe 1 iunie, am avut 62% dintre rezervări efectuate pe site-ul Nordis,  17% platformele online, iar restul din recomandări și direct la locație”, declară Corneliu Ghimbășanu, General Manager Nordis Hotel Mamaia.

Cel mai ofertant pachet turistic vândut în acest weekend a totalizat peste 6.000 Lei pentru cazare în apartament de tip Executive Suite Premium. Pachetul include acces la zona de piscine, mic dejun și acces la toate serviciile hoteliere de 5 stele.

Capacitate maximă atinsă pentru serviciile de cazare oferite de Nordis Hotel Mamaia în primul weekend din vara 2024

Cel mai accesibil tarif de cazare a fost 676 Lei / noapte, pentru o cameră de tip Double Queen.

Nordis Wonderland: un weekend extraordinar pentru copii

Sub egida Nordis Wonderland, Ziua Copilului a fost sărbătorită la Nordis Hotel Mamaia, cu un program special conceput pentru a aduce bucurie și voie bună micuților. Surprize dulci, spectacole de animație, ateliere de creație și jocuri interactive au transformat hotelul într-un tărâm al distracției, unde imaginația a prins aripi. Un castel contemporan, Nordis Hotel Mamaia a cucerit inimile tuturor: facilitățile special create pentru copii și activitățile creative pregătite au creat o atmosferă magică și amintiri de neuitat.

Rezultatele acestui weekend demonstrează atractivitatea Nordis Hotel Mamaia 5 stele și a facilităților oferite, disponibile tot timpul anului. Mulțumim pentru încrederea tuturor celor care au ales să petreacă primul weekend de vară la Nordis. Oferim un mediu propice dezvoltării armonioase a copiilor, cu spații dedicate lor și activități care să le stimuleze creativitatea și imaginația. Cea mai apreciată este piscina pentru copii, acolo unde cei mici se pot juca în voie. Zona de piscine este acoperită și garantează distracție și relaxare indiferent de vreme”, completează Corneliu Ghimbășanu, General Manager Nordis Hotel Mamaia.

Inaugurat pe 30 decembrie 2023, Nordis Hotel Mamaia funcționează cu 173 de camere și apartamente, toate dotate și mobilate la cel mai înalt standard de calitate. Obiectivul imediat este completarea ofertei până la 300 de unități disponibile pentru cazare.

Facilități și servicii de 5 stele, disponibile 365 zile pe an

Turiștii hotelului beneficiază de:

  • Cazare spațioasă și confortabilă în camere și apartamente moderne;
  • Zonă de wellness: 5 piscine, perfecte pentru relaxare și distracție;
  • Restaurant cu meniuri delicioase, care satisfac toate gusturile;
  • Cafenea cu bar și terasă;
  • Loc de joacă și programe de animație dedicate copiilor;
  • Concept store cu branduri de lux;
  • Acces facil la plajă.

Feedback-ul turiștilor Nordis Hotel Mamaia 5 stele

Oaspeții au apreciat în mod deosebit programul dedicat copiilor, diversitatea facilităților, calitatea serviciilor și atmosfera primitoare a hotelului. Mulți dintre ei au declarat că vor reveni cu drag și vor recomanda Nordis Hotel Mamaia. Ne așteptăm ca următorul sold out să fie înregistrat pe 14 – 16 iunie, întrucât deja avem un grad de rezervare de 65%. Se deschid cluburile, iar proximitatea, la doar 2 minute distanță de condus și noutatea pe care o aduce Nordis pe piața hotelieră constituie un real magnet pentru turiști”, completează Corneliu Ghimbășanu, General Manager Nordis Hotel Mamaia.

Capacitate maximă atinsă pentru serviciile de cazare oferite de Nordis Hotel Mamaia în primul weekend din vara 2024

Nordis Hotel Mamaia este poziționat în Mamaia Nord, la plajă, având avantajul poziționării între mare și lac, ceea ce oferă vederi spectaculoase spre răsărit și apusul oglindit în apa Lacului Siutghiol. La doar 2 minute de zona de cluburi și restaurante a stațiunii, Nordis Hotel Mamaia reprezintă o opțiune de interes atât pentru iubitorii de distracții, cât și pentru cei dornici de wellness care se bucură de plajă și piscinele interioare ale hotelului. Hotelul dezvoltă în prezent cel mai mare SPA din regiune, dispus pe 3200 mp, cu zone de proceduri de înfrumusețare și masaje, private SPA, saună și hammam. În paralel, sunt în pregătire centru de fitness, gift shop, beauty salon, săli de conferință de care vor beneficia atât turiștii, cât și proprietarii care au cumpărat apartamente în clădirile rezidențiale Nordis Mamaia. 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!