28.1 C
București
joi, iunie 20, 2024

HoReCa – CONFIRMARE FOTO Cel mai mare operator hotelier din Țările Baltice intră în România și aduce Radisson la Mamaia. “Acest proiect va transforma regiunea, atrăgând turiști din întreaga lume.” – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a.

Noul proiect al celor de la Monarc Properties este compus din partea de hotel cu 230 de camere, iar 102 apartamente vor compune zona reședinței de brand.

Mogotel este un operator a 24 de hoteluri în 9 țări, cu sediul în Letonia și prezent inclusiv în în Letonia, Estonia, Lituania, Bulgaria, Germania, Ungaria.

Mogotel Hotel Group, cu sediul în Letonia, cel mai mare operator hotelier din Țările Baltice, intră în România, confirmând informațiile anunțate în toamnă de Profit.ro, și aduce primul proiect de reședință al unui lanț hotelier internațional la Mamaia, care va opera sub brandul Radisson.

Evenimente

12 iunie – Profit News TV – Maraton Energie
13 iunie – Eveniment Profit.ro – Piața de Capital.forum – Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie – Eveniment Profit.ro – Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Este efectul unui parteneriat strategic semnat acum cu dezvoltatorul Monarc Properties.

Acest proiect de tip reședință va fi operat sub brandul Radisson Blu, ca parte a lanțului internațional hotelier de lux cu același nume. Noul proiect al celor de la Monarc Properties este compus din partea de hotel cu 230 de camere, iar 102 apartamente vor compune zona reședinței de brand.

“Astăzi marcăm un moment istoric pentru litoralul românesc prin anunțul primului hotel internațional Radisson în Mamaia”, a declarat Alexandru Manea, CEO Monarc Properties. “Acest proiect va transforma regiunea, atrăgând turiști din întreaga lume”, mai spune acesta.

CONFIRMARE FOTO Cel mai mare operator hotelier din Țările Baltice intră în România și aduce Radisson la Mamaia. “Acest proiect va transforma regiunea, atrăgând turiști din întreaga lume.”

Radisson Blu este un brand hotelier de lux a 275 de hoteluri în 50 de țări. Portofoliul include brandurile Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson și Prizeote.

Mogotel este un operator a 24 de hoteluri în 9 țări, cu sediul în Letonia și prezent inclusiv în în Letonia, Estonia, Lituania, Bulgaria, Germania, Ungaria.

În toamnă, Profit.ro a anunțat că Mogotel Hotel Group, cu sediul în Letonia, cel mai mare operator hotelier din Țările Baltice, continuă să se extindă în afara regiunii, după ce a intrat recent pe piața maghiară, și că a recrutat deja un director de dezvoltare pentru România și Republica Moldova, cu ținta clară de a intra pe piața românească.

Grupul lucrează cu cei mai mari furnizori de francize în domeniu, precum Accor, Wyndham, Hilton, Marriott, IHG, Choice Hotels și Louvre Hotels Group.

Mogotel a fost fondat în 2002, când Hotel Forum, un mic hotel din Riga (Letonia), a devenit proprietatea companiei și apoi a fost vândut. Au intrat ulterior în portofoliu alte 6 hoteluri în Riga, care au fost dezvoltate și vândute profitabil.

Dar debutul companiei ca operator a fost în 2009, când a fost preluată conducerea Old Riga Palace Hotel, cu 100 de camere.

În urmă cu doi ani, Mogotel și grupul francez Accor au redeschis Novotel Budapest Centrum Hotel, cu 227 camere, marcând intrarea grupului leton în Budapesta. Astăzi, compania gestionează 24 de hoteluri în Letonia, Estonia, Ucraina, Germania, Polonia, Ungaria, Slovenia, Slovacia și Bulgaria.

Monarc Properties are proiecte în București, Brașov și Mamaia. Fondată de familia Manea, compania Monarc Properties este susținută atât de un grup de investitori din zona privată, cât și de zona instituțională din Europa. 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!