24 C
București
miercuri, iulie 24, 2024

HoReCa – EXCLUSIV MaxyGo, cu acționari din zona brokerajului în asigurări și care a cumpărat o agenție de turism, intră în hotelărie cu o clădire impozantă – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

MaxyGo Invest Holding, companie în acționariatul căreia este prezent și directorul general al MaxyGo Broker, jucător din Top 20, și care în primăvara anului trecut a preluat integral agenția de turism Offero Tours, care deține și portalul online cleverbooking.ro, intră acum și pe piața hotelieră, preluând în administrare hotelul Ramada din Sibiu, alături de Premier Hospitality, companie independentă de consultanță și management condusă de Lucian Marinescu și Călin Ile.

Ne-am asociat cu doi specialiști de calibru și notorietate în domeniu - Călin Ile și Lucian Marinescu - iar în luna mai 2024 am înființat compania Premier Hotel Management Sibiu SRL, care are ca acționariat Premier Hospitality (deținător al 80% din companie) și MaxyGo Holding ( deținător al 20% din companie) cu scopul de a optimiza și eficientiza activitatea atât a Hotelului Ramada din Sibiu...

Profit.ro a anunțat recent că Premier Hospitality, companie independentă de consultanță și management în domeniul hotelier din România, condusă de Lucian Marinescu și Călin Ile, preia operarea hotelului Ramada Sibiu, printr-un contract de tip lease pentru o perioadă de 20 de ani.

MaxyGo Invest Holding, companie în acționariatul căreia este prezent și directorul general al MaxyGo Broker, jucător din Top 20, și agenția de turism Offero Tours, care deține și portalul online cleverbooking.ro, intră acum și pe piața hotelieră, preluând în administrare hotelul Ramada din Sibiu, companie independentă de consultanță și management condusă de Lucian Marinescu și Călin Ile.

Evenimente

27 iunie – Maraton Profit News TV – Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Carmistin, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie – Maraton Medika TV – Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie – Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Premier Hospitality va derula un program de investiții de aproximativ 3 milioane de euro, care va include atât modernizarea hotelului, cât și dezvoltarea personalului cu scopul de a aduce proprietatea la standardele actuale de echipare si servicii. Investiția este structurată pe termen mediu, în etape deja planificate.

Premier Hospitality este una dintre cele mai cunoscute companii de consultanță în domeniul hotelier din România și activează pe piață de peste 12 ani. A fost implicată în mai mult de 50 de proiecte aflate în diverse faze de execuție, atât independente, cât și afiliate brandurilor internaționale.

În 2022, Premier Hospitality a fost licențiată ca operator independent pentru hotelurile francizate sub brandurile grupului hotelier Marriott International in Europa.

În luna februarie, Hotelul Doubletree by Hilton Oradea a trecut de la un contract de management la unul de franciză. În acest sens s-a apelat la serviciile Premier Hospitality.

Familia Carabulea deține, printre altele, și grupul Atlassib, unul dintre cei mai mari transportatori de călători pe distanțe lungi din România.

În martie 2023, MaxyGo Invest Holding a preluat integral agenția de turism Offero Tours, care deține și portalul online cleverbooking.ro.

Tranzacția este o oportunitate de dezvoltare a portofoliului de investiții al companiei, a declarat atunci pentru Profit.ro Alexandru Apostol, acționar MaxyGo Invest.

„Zona turistică este o pasiune pentru mine și preluarea Offero Tours, agenție de turism înființată în urmă cu 26 de ani, a reprezentat o oportunitate. Afacerile în turism și zona hotelieră prezintă potențial de dezvoltare în viitor. Vom deschide noi puncte de lucru, atât proprii, cât și în franciză. De asemenea, prezența în online va fi mai puternică și vom pune accent și pe segmentul corporate”, a afirmat Apostol.

MaxyGo Invest Holding mai este prezentă în acționariatul startup-ului startup-ul ialoc.ro, dezvoltatorul unei aplicații pentru rezervări rapide și gestionarea meselor din restaurante. Detalii AICI. De asemenea, compania a investit în MaxyGo Credit. Detalii AICI.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!