27.9 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024

HoReCa – Inteligență artificială pentru turiști: Cum beneficiază Grecia de informații esențiale în 31 de limbi – Sinteza

4 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

La 10 iunie, guvernul elen a lansat mAiGreece, o aplicație de asistent digital care oferă turiștilor acces ușor la informații esențiale în 31 de limbi, prin simpla descărcare a aplicației din Play Store sau App Store și prin adresarea către chatbotul AI a oricăror întrebări legate de călătorie, transmite ekathimerini.com. Evenimente 25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare.

Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics 27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a).

Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel 25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar Deși mAiGreece pare să fi reușit să își îndeplinească funcțiile promise, anumite probleme persistă.

La 10 iunie, guvernul elen a lansat mAiGreece, o aplicație de asistent digital care oferă turiștilor acces ușor la informații esențiale în 31 de limbi, prin simpla descărcare a aplicației din Play Store sau App Store și prin adresarea către chatbotul AI a oricăror întrebări legate de călătorie, transmite ekathimerini.com.

Evenimente

25 iunie – Medika TV – Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie – Maraton Profit News TV – Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie – Maraton Medika TV – Sanatatea Aparatului Urinar

Deși mAiGreece pare să fi reușit să își îndeplinească funcțiile promise, anumite probleme persistă. La o zi după lansare, utilizatorii au fost întâmpinați ocazional cu „Ne cerem scuze pentru inconveniente, dar serviciile noastre funcționează în prezent la capacitate maximă”. Această problemă a fost rezolvată între timp, dar incidentul ridică semne de întrebare cu privire la capacitatea aplicației de a face față miilor de turiști care o folosesc simultan în timpul lunilor de vară mai aglomerate, arată G4Media.ro.

De asemenea, limita de dialog de cinci minute a chatbotului și lipsa de stocare a conversațiilor îi pot deranja pe cei care trebuie să pună mai multe întrebări sau să revină la răspunsurile anterioare.

Totuși, aplicația rămâne un instrument util pentru turiștii care doresc să își planifice vacanțele. În Atena, iubitorii de natură sunt îndrumați către Grădina Națională, cu fotografii și un link de navigare Google Maps. De asemenea, utilizatorii pot solicita o listă a monumentelor culturale din apropiere și pot primi indicații pentru a ajunge la fiecare sit. Pentru cei care vizitează Salonic, aplicația evidențiază atracții precum Turnul Alb, Rotonda, Arcul lui Galerius și Muzeul Arheologic. De asemenea, mAiGreece poate lista cele mai apropiate plaje care au fost certificate la nivel național pentru curățenia lor și calitatea apei.

Dincolo de recomandările de călătorie, aplicația oferă asistență pentru nevoile imediate. Navighează utilizatorii către cel mai apropiat spital public sau secție de poliție și include un buton „Trimite alertă la 112?” pentru situații de urgență, care notifică Ministerul Protecției Civile prin SMS. De asemenea, chatbotul poate îndruma utilizatorii către consulatul sau ambasada lor sau poate oferi informații despre cel mai apropiat consulat sau ambasadă greacă din țara lor de reședință.

Cu siguranță, rezolvarea problemelor actuale sau anticipate ale aplicației ar putea îmbunătăți experiența utilizatorului, asigurând turiștilor un asistent fără probleme în timpul vizitei lor în Grecia.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!