11.1 C
București
duminică, martie 26, 2023

HoReCa – Litoral – Au crescut tarifele la vacanțele pe litoral. Cum se mai… – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Au crescut prețurile pentru vacanțele petrecute pe litoralul românesc, în acest an, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2022, conform datelor transmise de un tur-operator specializat exclusiv pe oferte turistice în România.

Vânzările în regim de înscrieri timpurii pentru litoralul românesc în sezonul 2023 au crescut până la acest moment cu 15%, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2022, conform datelor transmise de un tur-operator specializat exclusiv pe oferte turistice în România...

Astfel, tariful mediu de persoană/sejur pe litoral a crescut de la 1.100 lei în 2022 la 1.163 lei în 2023, în condițiile în care durata medie a sejurului a rămas constantă, de 6 nopți", susțin reprezentanții tur-operatorului, potrivit Agerpres.

Au crescut prețurile pentru vacanțele petrecute pe litoralul românesc, în acest an, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2022, conform datelor transmise de un tur-operator specializat exclusiv pe oferte turistice în România.

Vânzările în regim de înscrieri timpurii pentru litoralul românesc în sezonul 2023 au crescut până la acest moment cu 15%, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2022, conform datelor transmise de un tur-operator specializat exclusiv pe oferte turistice în România.

„Tarifele hoteliere din acest sezon litoral vor fi cu 5%-10% mai mari față de anul trecut, sub nivelul ratei inflației anuale de 16,45% din anul 2022. Astfel, tariful mediu de persoană/sejur pe litoral a crescut de la 1.100 lei în 2022 la 1.163 lei în 2023, în condițiile în care durata medie a sejurului a rămas constantă, de 6 nopți”, susțin reprezentanții tur-operatorului, potrivit Agerpres.

Cei care își vor face rezervări în această perioadă vor beneficia în continuare de reducerile de înscrieri timpurii cuprinse între 10 și 50%. În acest fel costurile sejururilor estivale din acest an pot fi contractate din timp la prețuri similare sau chiar mai mici decât cele de anul trecut.

„După ce în timpul pandemiei de Covid-19 rezervările în regim de înscrieri timpurii scăzuseră puternic, în acest an vorbim de un trend crescător. Acest lucru ne arată că românii încep din nou să își planifice vacanțele din timp. Ei au acces astfel la prețuri foarte bune și găsesc oferte în stațiunea și unitatea de cazare pe care le doresc. Pentru perioadele de vârf de sezon sunt mai multe hoteluri de pe litoral care se apropie deja de rezervarea întregii capacități. Vorbim de un semnal de încredere pentru litoralul românesc extrem de îmbucurător”, a declarat Adrian Voican.

Cele mai cerute destinații turistice de până acum pentru sezonul litoral 2023 sunt Mamaia, Eforie Nord, Jupiter și Neptun. Față de aceeași perioadă a anului trecut, cele mai mari creșteri sunt înregistrate de Olimp, Saturn și Eforie Nord.

Cât costă un sejur în Mamaia în luna iunie

În ce privește prețul sejururilor, în luna iunie în stațiunea Mamaia acestea pornesc de la 82 lei/persoană/noapte la hotel de 3 stele doar cazare și 104 lei/persoană/noapte cazare la hotel de 2 stele, cu mic dejun inclus. Pentru vârful sezonului turistic, tarifele tot în Mamaia sunt de 135 lei/persoană/noapte la hotel de 2 stele, doar cazare, și 225 lei/persoană/noapte cazare cu mic dejun la hotel de 4 stele.

La toate aceste prețuri, pe perioada Târgului Turistic al României (care va avea loc la Romexpo, București, în perioada 23-25 februarie) se aplică suplimentar reduceri de până la 15%. Turiștii pot opta și pentru plata cu vouchere de vacanță emise în ultimele 12 luni.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!