24.5 C
București
miercuri, mai 31, 2023

HoReCa – Macromex și Next Root Management System, parteneriat pentru creşterea siguranței alimentare și a calităţii alimentelor în grădinițe și școli – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Macromex, unul dintre jucătorii principali din industria alimentară românească, alături de Next Root Management Systems, furnizor de consultanță HoReCa, lansează o soluție menită să optimizeze fluxurile și siguranța alimentară, dar și să aducă o alimentație sănătoasă în cantinele grădinițelor și școlilor și vizează 40 de unități de învățământ beneficiare, până la finalul anului 2023.

În plus, Bocado este o altă inițiativă a companiei, o platforma de comenzi online B2B dedicată clienților HoReCa care ajută la reducerea timpului de comanda și gestionarea fluxului de aprovizionare, într-un mod mult mai eficient.

Prezenta de peste 10 ani pe piata romaneasca, publicatia online Modern Buyer se adreseaza profesionistilor in achizitii si vanzari din industriile retail, FMCG, horeca, do-it-yourself, electro-IT, e-commerce.

Macromex, unul dintre jucătorii principali din industria alimentară românească, alături de Next Root Management Systems, furnizor de consultanță HoReCa, lansează o soluție menită să optimizeze fluxurile și siguranța alimentară, dar și să aducă o alimentație sănătoasă în cantinele grădinițelor și școlilor și vizează 40 de unități de învățământ beneficiare, până la finalul anului 2023.

Îmi doresc ca fiecare copil care mănâncă în cantine școlare să se bucure de preparate de cea mai bună calitate, pregătite după standarde înalte, în condiții maxime de siguranță alimentară. Pentru partenerii nostri din HoReCa, dorim să aducem mai multă productivitate și eficiență prin portofoliul nostru de produse, rețete, consiliere și tehnologie. Iar toate aceste lucruri nu se pot obtine, nici pentru copii, nici pentru furnizori, dacă locația respectivă, în cazul de față – cantina, nu are o planificare a fluxurilor de lucru, o eficientizare și o standardizare a operaţiunilor. Din acest motiv, ne-am unit forțele cu partenerii de la Next Root Management System, pentru a oferi un serviciu complet, în beneficiul generațiilor care acum sunt la grădiniță sau pe băncile școlilor”, declară Albert Davidoglu, CEO, Macromex.

„Din dorința de a contribui la îmbunătățirea serviciilor din educație, intrăm într-o colaborare care are ca scop eficientizarea, standardizarea operațiunilor, planificarea fluxurilor și siguranța alimentară pentru spațiile de producție și depozitare din cantinele grădinițelor și școlilor. Obiectivul nostru, pentru 2023, este să realizăm 40 de astfel de proiecte”, afirmă Dragoș Panait, fondator Next Root Management Systems.

În acest parteneriat, Next Root Management Systems va asigura, pentru fiecare cantină, definirea optimă a fluxurilor de bucătărie, depozitare și spații conexe, standardizarea procedurilor de bucătărie, gestiune, inventariere și rețetare, eficientizarea spațiilor de lucru pentru fluxul operațional și al materiilor prime, standardizarea procedurilor de curățenie și training.

În 2022, Macromex a lansat platforma digitală horeca.macromex.ro, ce regrupează toate soluțiile eficiente și este un produs complex, menit să sprijine afacerile HoReCa. Platforma aduce un ajutor real pentru business și pentru sustenabilitate, rețetele la cheie și sfaturile despre eficiența operațională.

În plus, Bocado este o altă inițiativă a companiei, o platforma de comenzi online B2B dedicată clienților HoReCa care ajută la reducerea timpului de comanda și gestionarea fluxului de aprovizionare, într-un mod mult mai eficient. Mai multe informații sunt disponibile pe www.bocado.ro.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!