15.2 C
București
luni, mai 27, 2024

HoReCa – Radisson Blu Hotel Bucharest deschide Nami Beach Club & More în luna iunie – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Situat în cadrul Radisson Blu Hotel Bucharest, pe o suprafață de peste 2000 de metri pătrați, Nami Beach Club va avea o capacitate de 262 de locuri, oferind o varietate de zone de relaxare: șezlonguri aflate lângă piscină, zone VIP, un spațiu dedicat familiilor, cu separeuri special amenajate, lounge și zonă Shisha, personalizate pentru nevoile tuturor tipurilor de clienți.

„Visul nostru a fost să creăm o experiență 360 de grade, asigurându-ne că oaspeților noștri nu le va lipsi nimic din ceea ce le oferă o vacanță, fără să călătorească prea departe, să planifice săptămâni în avans sau să își facă bagajele.

Prezenta de peste 10 ani pe piata romaneasca, publicatia online Modern Buyer se adreseaza profesionistilor in achizitii si vanzari din industriile retail, FMCG, horeca, do-it-yourself, electro-IT, e-commerce.

Situat în cadrul Radisson Blu Hotel Bucharest, pe o suprafață de peste 2000 de metri pătrați, Nami Beach Club va avea o capacitate de 262 de locuri, oferind o varietate de zone de relaxare: șezlonguri aflate lângă piscină, zone VIP, un spațiu dedicat familiilor, cu separeuri special amenajate, lounge și zonă Shisha, personalizate pentru nevoile tuturor tipurilor de clienți.

„Visul nostru a fost să creăm o experiență 360 de grade, asigurându-ne că oaspeților noștri nu le va lipsi nimic din ceea ce le oferă o vacanță, fără să călătorească prea departe, să planifice săptămâni în avans sau să își facă bagajele. Suntem încrezători că NAMI are toate atributele pentru a deveni un hotspot în București și bucuroși să finalizăm un proiect căruia ne-am dedicat în ultimul an. Am avut șansa de a face parte din proiecte similare, de excepție, în destinații turistice de top precum SUA, Malta și Emiratele Arabe Unite, și sunt încrezător că am reușit să surpindem toate elementele unice ale conceptelor celebre de beach club, înglobându-le în Nami Beach Club, care va transforma Radisson Blu Hotel Bucharest în destinația supremă de tip resort.”, a declarat Lior Bebera, General Manager Radisson Blu Hotel Bucharest & Park Inn by Radisson Hotel & Residence Bucharest.

Designul noului club, care combină culori deschise și materiale naturale, premium, este inspirat de stilul de viață mediteranean, recreând atmsofera unui beach club exclusivist, ascuns chiar sub ochii noștri, în centrul Bucureștiului.

Nami găzduiește cea mai mare piscină exterioară din centrul Bucureștiului, precum și cel mai mare jacuzzi încălzit în aer liber din oraș.

Familiile se vor putea bucura de experiență într-o zonă special amenajată, cu un loc de joacă pentru copii, unic în București și realizat la comandă pentru Nami de către o companie specializată în proiectarea și implementarea spațiilor interactive pentru copii.

Fiecare element este proiectat meticulos pentru a stimula mișcarea, creativitatea și curiozitatea. Locul de joacă Nami va deveni un spațiu antrenant și atractiv, oferind măsuri de siguranță peste standarde.

Nami Beach Club lansează și o ediție limitată de abonamente, prin care se vor oferi, pe baza unei taxe unice, o serie de avantaje exclusive, pentru o experiență îmbunătățită.

Radisson Blu face parte din Radisson Hotel Group, care include și Radisson Collection, Radisson, Radisson RED, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson și Prizeotel.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!