24.5 C
București
miercuri, mai 31, 2023

HoReCa – Rușii au început să cumpere masiv sejururi într-o țară… – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Vorbind despre structura cererii, Zotova a subliniat că în Muntenegru merg diferite categorii de călători, inclusiv familii cu copii, și că durata călătoriilor variază și ea, de la o săptămână la 20 de zile.

Un sondaj de opinie efectuat în rândul rușilor arată de asemenea că 65% dintre aceștia intenționează să meargă în vacanță în interiorul țării anul acesta, în condițiile în care întreaga Uniune Europeană și-a închis spațiul aerian pentru aeronavele rusești la scurt timp după începerea războiului din Ucraina anul trecut...

Krasnodar, regiunea din sudul Rusiei în care se află și cunoscuta stațiune Soci, a devenit destinația favorită a rușilor încă din vara anului trecut, prețurile pentru un sejur aici crescând rapid cu până la 50%.

​Turiștii ruși au început să cumpere masiv sejururi în Muntenegru în condițiile în care alte destinații tradiționale din Europa i-au repudiat din cauza războiului declanșat de Vladimir Putin în Ucraina, relatează Lenta.

Popularitatea în creștere a Muntenegrului ca destinație turistică pentru ruși a fost relatată pe site-ul web al Asociației Tour Operatorilor din Rusia (ATOR), care notează că 70% din locurile primului zbor al Jazeera Airways ce va decola de la Moscova către stațiunea Tivat pe 4 iunie au fost deja ocupate, scrie Hotnews.ro.

„Ne-am întors rapid la o destinație odinioară cheie”, a spus Olga Zotova, director adjunct al operatorului de turism PAKS, aceasta dând asigurări că „toate problemele cu Jazeera Airways și compania gazdă din Muntenegru au fost rezolvate rapid. (…) Acum vedem un interes ridicat al turiștilor pentru oferta noastră.”

Potrivit acesteia, turiștii ruși își rezervă deja sejururi în Muntenegru pentru lunile august și septembrie, dar că deocamdată volumul acestor vânzări este mic.

Vorbind despre structura cererii, Zotova a subliniat că în Muntenegru merg diferite categorii de călători, inclusiv familii cu copii, și că durata călătoriilor variază și ea, de la o săptămână la 20 de zile.

Majoritatea rușilor spun că vor merge în concediu în Rusia

La începutul acestei luni Lenta, unul dintre cele mai populare știri din Rusia, cita datele serviciului de rezervări Othello care arătau că cele mai populare destinații turistice pentru ruși sunt regiunea Krasnodar, Crimeea și orașul Sankt Petersburg.

Un sondaj de opinie efectuat în rândul rușilor arată de asemenea că 65% dintre aceștia intenționează să meargă în vacanță în interiorul țării anul acesta, în condițiile în care întreaga Uniune Europeană și-a închis spațiul aerian pentru aeronavele rusești la scurt timp după începerea războiului din Ucraina anul trecut.

Ulterior, mai multe state din UE care au fost destinații favorite pentru turiștii din Rusia precum Grecia sau Cipru, au luat măsuripentru a împiedica turiștii ruși să intre pe teritoriul lor prin țări de tranzit ca Turcia.

Krasnodar, regiunea din sudul Rusiei în care se află și cunoscuta stațiune Soci, a devenit destinația favorită a rușilor încă din vara anului trecut, prețurile pentru un sejur aici crescând rapid cu până la 50%.

În ceea ce privește destinațiile din străinătate, vicepreședintele Uniunii Ruse a Industriei de Traveling, Yuri Barzîkin, prezicea în luna martie că o parte a rușilor vor fi atrași de India, Angola, Vietnam, Indonezia, Siria și Filipine în condițiile în care guvernul rus a negociat facilități pentru acordarea de vize.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!