35.1 C
București
joi, iunie 20, 2024

HoReCa – Tour-operatorul ucrainean Join UP! ajunge la venituri de 20 milioane euro în România – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Tour-operatorul ucrainean Join UP!TM, care a intrat pe piața din România în urmă cu 2 ani, a realizat venituri de 20 de milioane de euro în România, în primele două sezoane de operare, începând cu aprilie 2023.

În primele două sezoane de operare, începând cu aprilie 2023, compania a realizat venituri de 20 de milioane de euro și a trimis în vacanță aproximativ 30.000 de turiști, înregistrând o creștere de 5 ori a afacerilor, față de anul anterior.

Astfel, din acest an, operatorul oferă pentru sezonul estival excursii către 6 destinații - Turcia (Antalya), Grecia (Creta), Tunisia (Hammamet și Insula Djerba), Cipru, Egipt (Hurghada, Sharm El Sheikh) și Tenerife - și zboruri directe din 10 orașe ale țării, cu plecări din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Suceava, Bacău, Brașov, Târgu Mureș, Oradea și Baia Mare.

Tour-operatorul ucrainean Join UP!TM, care a intrat pe piața din România în urmă cu 2 ani, a realizat venituri de 20 de milioane de euro în România, în primele două sezoane de operare, începând cu aprilie 2023. Aproximativ 30.000 de turiști au mers în vacanță cu compania până acum. În 2024-2025, turoperatorul își propune să vândă vacanțe pentru 140.000 de turiști, să extindă lista orașelor de plecare și să introducă noi destinații în portofoliu.

”Deschis în vara anului 2022, cu startul operațiunilor în primăvara anului trecut, toroperatorul Join UP! prezintă rezultatele primilor doi ani în România. În primele două sezoane de operare, începând cu aprilie 2023, compania a realizat venituri de 20 de milioane de euro și a trimis în vacanță aproximativ 30.000 de turiști, înregistrând o creștere de 5 ori a afacerilor, față de anul anterior. Astfel, la fiecare o oră, turoperatorul vinde 3 vacanțe”, informează compania.

Evenimente

12 iunie – Profit News TV – Maraton Energie. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie – Eveniment Profit.ro – Piața de Capital.forum – Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie – Eveniment Profit.ro – Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie – Medika TV – Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed

În cei doi ani, compania a dezvoltat o rețea de peste 1.000 de parteneri în România și se extinde constant.

Începând din 2024, Join UP! și-a extins numărul de pasageri, destinațiile și orașele de plecare.

Astfel, din acest an, operatorul oferă pentru sezonul estival excursii către 6 destinații – Turcia (Antalya), Grecia (Creta), Tunisia (Hammamet și Insula Djerba), Cipru, Egipt (Hurghada, Sharm El Sheikh) și Tenerife – și zboruri directe din 10 orașe ale țării, cu plecări din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Suceava, Bacău, Brașov, Târgu Mureș, Oradea și Baia Mare.

Compania a ajuns să opereze 25 de chartere în fiecare săptămână, din acest sezon.

În prezent, Join UP! oferă o varietate largă de hoteluri în Sharm El Sheikh, Egipt, cu zboruri din 5 orașe ale țării – București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Suceava, fiind de altfel singurul operator din România care are zboruri din ultimele 4 orașe enumerate.

Compania Join UP! este în plină expansiune, fiind prezentă în 8 țări, printre care Ucraina, Moldova, Kazahstan, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia și România, urmând să deschidă birouri și în Cehia și Slovacia. Turoperatorul are un portofoliu de peste 1.600 de hoteluri, din care peste 160 exclusive.

În iulie 2022 a fost anunțat că subsidiara europeană a SkyUp Airlines Ucraina va zbura în România.

CEO al Join UP! România este Marius Surdu, anterior la DERTOUR România, Fibula Air Travel, TUI Travel Center România.

Tour-operatorul Join UP! a fost înființat în anul 2010. Sediul central al companiei la Kiev. De asemenea, compania are birouri și rețele de parteneri în Estonia, Kazahstan, Letonia, Lituania și Moldova.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!