15.2 C
București
luni, mai 27, 2024

HoReCa – Tudose: Mamaia este un dezastru. Ciolacu: Pentru mine nu mai e așa atractivă – Sinteza

4 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Parteneri: BCR, BRD, CEC 4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale.

Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield 6 iunie - Maratonul Energiei 13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a.

Stăteam la etajul 7, înainte de nuntă, pe balcon și țineam cafeaua pe masă cu mâna, că pleca cafeaua de acolo din cauza boxelor de jos, la trei după amiaza, în extrasezon.

Europarlamentarul Mihai Tudose, vicepreședinte al PSD, acuză că stațiunea Mamaia „este un dezastru”, fiind de părere în același timp că nu se poate face turism numai cu un sezon de trei luni.

Evenimente

20 mai – Eveniment News.ro: Energy Road – Energie la tine acasă. Parteneri: FPPG
30 mai – Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie – Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie – Maratonul Energiei
13 iunie – Eveniment Profit: Piața de Capital.forum – Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

„Noi stăm să vorbim de două tarabe din Mamaia care, între noi fie vorba, arată un dezastru. Haideți că v-o spun eu! E un dezastru! Dacă ăla e plan de sistematizare sau ce e acolo, e un termen din ăsta mai ciudat, dar nu vi-l spun, că mă duc la combaterea discriminării după aia. Am fost, în mai anul trecut, la o nuntă în Constanța. Stăteam la etajul 7, înainte de nuntă, pe balcon și țineam cafeaua pe masă cu mâna, că pleca cafeaua de acolo din cauza boxelor de jos, la trei după amiaza, în extrasezon. Înțeleg că e frumos cu muzică, dar… Și acolo aveam un excavator, dincolo o macara, niște betoane acolo, două amaneturi, un chioșc de gogoși. Jenant!”, a afirmat Tudose, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, este nevoie de o strategie de turism și de dezvoltare corectă a stațiunii.

„Nu-mi place nici Mamaia, nici Năvodari! Trebuie dezvoltare integrală (…). Nu poate să funcționeze Constanța doar trei luni pe an. Turism din ăsta de trei luni. De două luni dacă plouă sau o lună dacă e și frig. Sunt hoteluri, 12 luni pe an trebuie să se întâmple ceva aici, de la tot felul de concursuri, simpozioane și așa mai departe. Cineva trebuie să aibă imaginație și să le pună pe masă. Aici, cine vinde gogoși două luni, gata, ne-am scos, am plecat acasă. Ăsta nu-i turism! Asta nu-i Constanța!”, a mai afirmat Mihai Tudose.

Și președintele PSD, Marcel Ciolacu, crede că stațiunea Mamaia „a regresat”.

Întrebat de jurnaliști dacă își petrece concediul la Mamaia, Ciolacu a spus: „Eu îmi petrec concediul în România. De mult timp nu am mai plecat. Pentru mine, Mamaia, în acest moment, mai ales pentru vârsta mea, nu mai e așa atractivă. Mamaia nu că a stagnat, a dat înapoi”.

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose, coordonatorul campaniei electorale pentru europarlamentare din partea PSD, au fost prezenți, sâmbătă, la Constanța, la lansarea candidaților din județ.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!