17.9 C
București
vineri, iunie 14, 2024

HoReCa – Un nou tip de turism prinde tot mai mult contur.Tot mai multe companii oferă această variantă clienţilor foarte bogaţi şi actorilor celebri – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Printre primele astfel de platforme este One Fine Stay, pe care se pot găsi case din Italia până în Thailanda şi chiar şi insula Necker deţinută de Sir Richard Branson, care se poate închiria pentru peste 100.000 de euro pe noapte...

Tropez, dar nu numai, care costă în general de la câteva zeci de mii de euro la peste 100.000 de euro pe săptămână.

Gândit pentru cei care căutau o alternativă la hoteluri în călătoriile lor şi care astfel puteau închiria case sau apartamente pentru cazare la destinaţia dorită, sistemul de tip Airbnb s-a extins cu variante pentru cei foarte bogaţi, scrie The Telegraph. Pe lângă platforma Airbnb, care şi-a adăugat secţiunea de „Luxe”, au apărut altele care vor să intermedieze cazarea superbogaţilor în proprietăţi închiriate pe termen scurt pentru vacanţe.

Printre primele astfel de platforme este One Fine Stay, pe care se pot găsi case din Italia până în Thailanda şi chiar şi insula Necker deţinută de Sir Richard Branson, care se poate închiria pentru peste 100.000 de euro pe noapte. Printre clienţi se numără nu numai persoane care pleacă în vacanţă, ci şi actori care au nevoie de locuinţă de lux pe durata filmărilor, conform companiei.

O altă platformă este AMA Selections, pe care sunt disponibile proprietăţi în Europa, de pe Coasta Amalfi sau de la St. Tropez, dar nu numai, care costă în general de la câteva zeci de mii de euro la peste 100.000 de euro pe săptămână. Spre deosebire de platformele pentru publicul larg, în cazul celor care intermediază închirierea de case de lux pentru vacanţe, sunt disponibile şi opţiuni pentru diverse activităţi, nu doar eventuale recomandări de la proprietari pentru ce se poate face şi unde se poate mânca în zonă.

Există chiar şi o soluţii de schimb de case de lux, cum ar fi ThirdHome, ai cărei utilizatori trebuie să aibă cel puţin încă o proprietate pe lângă locuinţa principală ca să se poată înscrie în platformă, iar valoarea minimă trebuie să fie de un milion de dolari. Printre disponibilităţi se numără refugii insulare în Filipine sau proprietăţi într-una din regiunile viticole ale Californiei ori superiahturi.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.businessmagazin.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!