12.8 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024

HoReCa – Vibrant şi Inegalabil – 1 Mai şi Paşte pe litoralul românesc – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

În perioada 1-3 Mai, Piaţeta Cazino din Staţiunea Mamaia va fi scena unor concerte dinamice, cu artişti de top care vor cânta live pentru a marca debutul sezonului estival, conform sursei.

1 Mai: Lora, Mihai Mărgineanu 2 Mai: Misha, Lidia Buble 3 Mai: Bibi, Marius Mihalache Band şi invitata sa Alexandra UngureanuAtmosfera se va încinge şi mai mult cu evenimentele din perioada 4-6 Mai, când Scena din Piaţa Ovidiu din Constanţa va găzdui artişti cunoscuţi, transformând oraşul într-un hub artistic vibrant.

4 Mai: Ţăndărică & Invitaţii, Diana Bucşa şi Fanfara Zece Prăjini - spectacol cu toace care va răsuna cu ecouri tradiţionale şi contemporane.

Într-o explozie de culoare şi muzică, litoralul românesc îşi întâmpină vizitatorii cu o ofertă de neegalat pentru minivacanţa de 1 Mai şi sărbătorile pascale. Organizaţia de Management al Destinaţiei Mamaia Constanţa dezvăluie motivele pentru care staţiunea Mamaia şi oraşul Constanţa sunt alegerile perfecte pentru o escapadă la începutul lunii Mai, se arată într-un comunicat al OMD Mamaia Constanţa, remis redacţiei.

1. Festivaluri de Muzică şi Concerte Live

Celebraţi startul sezonului estival cu o serie de evenimente muzicale care promit să anime spiritul şi să aducă bucurie. În perioada 1-3 Mai, Piaţeta Cazino din Staţiunea Mamaia va fi scena unor concerte dinamice, cu artişti de top care vor cânta live pentru a marca debutul sezonului estival, conform sursei.

1 Mai: Lora, Mihai Mărgineanu

2 Mai: Misha, Lidia Buble

3 Mai: Bibi, Marius Mihalache Band şi invitata sa Alexandra Ungureanu

Atmosfera se va încinge şi mai mult cu evenimentele din perioada 4-6 Mai, când Scena din Piaţa Ovidiu din Constanţa va găzdui artişti cunoscuţi, transformând oraşul într-un hub artistic vibrant.

4 Mai: Ţăndărică & Invitaţii, Diana Bucşa şi Fanfara Zece Prăjini – spectacol cu toace care va răsuna cu ecouri tradiţionale şi contemporane.

5 Mai: Keo, Loren, Proconsul

6 Mai: Edward Sanda, Holograf.

Potrivit sursei, „Să nu uităm de Festivalurile Bonheur (30 aprilie – 6 mai) şi Sunwaves (1-7 mai) din Mamaia, ce promit ritmuri captivante şi distracţie pe nisipul fin, ideal pentru amatorii de muzică electronică şi dans sub stele”.

Conform datelor din comunicat, „Fiecare acord muzical care va răsuna pe plajele noastre, fiecare zâmbet al oamenilor pe care îi veţi întâlni, fiecare răsărit de soare pe care îl veţi admira, toate sunt parte din invitaţia noastră călduroasă pentru voi să veniţi şi să vă bucuraţi de tot ce Mamaia şi Constanţa au de oferit. Vă aşteptăm cu braţele deschise, să fiţi parte din magia locului şi să vă încărcaţi cu amintiri frumoase şi momente de neuitat. Vă aşteptăm acasă, la mare!” – George Măndilă, preşedinte OMD Mamaia Constanţa.

2. Relaxare pe Litoral

Soarele primăverii aduce cu el promisiunea zilelor însorite perfecte pentru plajă şi relaxare. Plajele din Mamaia sunt pregătite să ofere vizitatorilor spaţiul ideal pentru a se bucura de soare şi de apele limpezi ale mării. Pentru cei care preferă activităţile mai dinamice, Mamaia oferă o varietate de cluburi unde se poate dansa până în zori. De asemenea, o plimbare pe faleza Portului Tomis sau prin Piaţa Ovidiu poate completa perfect o zi de vacanţă, informează sursa.

3. Explorarea Patrimoniului Cultural şi Istoric

Constanţa, un oraş plin de istorie şi cultura, îşi invită oaspeţii să descopere frumuseţile sale. De la ruinele antice, la muzee şi monumente istorice, Constanţa este un oraş care îmbină armonios trecutul cu prezentul. Piaţa Ovidiu este un loc de întâlnire pentru artă şi istorie, oferind vizitatorilor o perspectivă asupra bogăţiei culturale a zonei. Poetul Ovidiu, exilat în antica Tomis, acum Constanţa, a marcat oraşul prin operele sale scrise în exil. Piaţa ce îi poartă numele îi onorează memoria, fiind un punct central al moştenirii culturale locale, conform datelor companiei.

Cu evenimente muzicale ce variază de la concertele live la festivalurile de muzică electronică, Mamaia şi Constanţa promit să fie inima pulsantă a distracţiei în această perioadă. Plajele largi şi soarele generos oferă cadru ideal pentru zile de odihnă şi nopţi de distracţie, în timp ce istoria şi cultura oraşului Constanţa adaugă un strat profund de înţelegere şi apreciere pentru vizitatori, transmite sursa menţionată.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.bursa.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!