28.1 C
București
joi, iunie 20, 2024

HoReCa – VIDEO O cascadă faimoasă din China este alimentată de o țeavă de apă – Sinteza

4 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Parcul are un rating AAAAA – cel mai mare acordat unei atracții turistice de către Ministerul Culturii și Turismului din această țară, scrie G4Media.ro Evenimente 12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie.

Parteneri: ACUE, Hidroelectrica 13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a.

Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast 17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale.

O faimoasă cascadă din China a atras o atenție și mai mare decât de obicei – după ce un videoclip pare să arate că maiestuoasele sale căderi de apă sunt alimentate artificial de o conductă de apă, scrie CNN.

Cascada Yuntai se află în parcul Yuntai Mountain Park, o atracție turistică majoră din provincia Henan, situată în partea central-nordică a Chinei. Parcul are un rating AAAAA – cel mai mare acordat unei atracții turistice de către Ministerul Culturii și Turismului din această țară, scrie G4Media.ro

Evenimente

12 iunie – Profit News TV – Maraton Energie. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie – Eveniment Profit.ro – Piața de Capital.forum – Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie – Eveniment Profit.ro – Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie – Medika TV – Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed

Dar un videoclip postat pe rețelele de socializare chinezești în această săptămână arată o țeavă care alimentează cu apă cascadele înalte de 314 metri – sugerând că sursa lor nu este atât de naturală pe cât cred vizitatorii.

Conducerea parcului Yuntai Mountain Park a argumentat că schimbările din sezonul secetos au necesitat un aflux suplimentar de apă pentru cascadă.

„(Cascada) nu poate garanta întâlnirea cu publicul în cel mai frumos aspect al său din cauza schimbărilor de sezon”, potrivit conducerii parcului, care a adăugat că este vorba de „o mică îmbunătățire în timpul sezonului secetos”.

Conducerea parcului și-a exprimat, de asemenea, recunoștința pentru atenția acordată, promițând că în această vară cascada își va întâmpina oaspeții în „forma sa cea mai perfectă și mai naturală”.

În timp ce videoclipul i-a șocat pe mulți oameni din China, alții de pe rețelele de socializare au aplaudat soluția parcului.

„Oricum, oamenii nu au venit să vadă sursa unei cascade, nu cred că se pune la socoteală ca minciună pentru public”, a spus un utilizator Weibo.

„Sunteți acolo pentru a vedea un păun care își etalează coada, nu pentru a vă concentra asupra fundului păunului”, a spus un altul.

Yuntai nu este prima cascadă din China care are nevoie de un pic de ajutor din partea oamenilor. Clima musonică a țării face ca menținerea debitului apei să fie o provocare în timpul anotimpurilor secetoase, în care se înregistrează mai puține precipitații.

Cascada Huangguoshu, situată în provincia Guizhou din sud-vestul Chinei, a avut de asemenea de suferit în sezonul secetos. În 2004, a fost construit un baraj pentru a se asigura că va continua să curgă.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!