20.6 C
București
vineri, iunie 14, 2024

Agribusiness – Agroland își consolidează echipa de management – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Lucian Luca, numit Director Național de Retail, are o experiență de 17 ani în sectorul de retail, perioadă în care a activat în cadrul mai multor companii internaționale de retail, prezente pe piața din România.

Agroland Business System a realizat în acest an investiții de peste 3,5 milioane de euro, direcționate în special către diviziile de food și retail, care au avut un impact și asupra diviziei de agribusiness, ceea ce demonstrează activitatea integrată a companiei.

În zona de food, investițiile au fost realizate pentru pregătirea fabricilor de furaje de la Caransebeș și Ișalnița, precum și în demararea producției de ouă lichide la Mihăilești, care va avea loc în prima parte a anului 2023.

Agroland Business System, grup antreprenorial românesc de retail, agricultură și alimentație, care deține cea mai mare rețea de magazine agricole din România, anunță consolidarea echipei de management prin numirea lui Adrian Gafița în funcția de Director Financiar și a lui Lucian Luca în funcția de Director Național de Retail.

Adrian Gafița, noul Director Financiar, are o experiență de peste 12 ani în domeniul financiar și contabil, dobândită atât în cadrul unor companii locale active în acest sector, cât și într-o companie de consultanță din Big Four. 

Lucian Luca, numit Director Național de Retail, are o experiență de 17 ani în sectorul de retail, perioadă în care a activat în cadrul mai multor companii internaționale de retail, prezente pe piața din România.

Agroland Business System a realizat în acest an investiții de peste 3,5 milioane de euro, direcționate în special către diviziile de food și retail, care au avut un impact și asupra diviziei de agribusiness, ceea ce demonstrează activitatea integrată a companiei. În zona de food, investițiile au fost realizate pentru pregătirea fabricilor de furaje de la Caransebeș și Ișalnița, precum și în demararea producției de ouă lichide la Mihăilești, care va avea loc în prima parte a anului 2023. În ceea ce privește divizia de retail, în acest an Agroland a deschis șapte noi magazine MEGA, o etapă importantă în strategia companiei de a se axa pe acest tip de magazin, în locul celui tradițional.

În primele nouă luni din 2022, Agroland Business System a înregistrat venituri consolidate de 255,1 milioane de lei, o creștere cu 32% față de aceeași perioadă a anului trecut, și un profit net de 3,6 milioane de lei, o scădere cu 53% comparativ cu primele nouă luni din 2021, ca urmare a creșterii rapide a costurilor și investițiile semnificative realizate de companie pe tot parcursul anului 2022.

Agroland Business System este listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București începând cu data de 1 martie 2021 și se tranzacționează sub simbolul AG. În prezent, compania are o capitalizare de piață de aproximativ 96 milioane de lei.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!