9.8 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024

Agribusiness – Brad Pitt, acuzat că a risipit resursele de pe proprietatea Miraval – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

"Brad Pitt a risipit activele companiei, cheltuind mai multe milioane de dolari pentru renovarea unei piscine, construirea și reconstruirea de patru ori a unei scări și restaurarea unui studio de înregistrări", se arată în dosar, transmite CNN.

Nouvel susține că comportamentul lui Brad Pitt s-a înrăutățit când Angelina Jolie și-a vândut acțiunile la proprietatea Miraval, în 2021, către Tenute del Mondo, o filială a grupului Stoli, controlat de oligarhul rus Yuri Shefler.

Fosta companie de investiții a Angelinei Jolie îl acuză pe Brad Pitt că a încercat să păstreze controlul asupra domeniului viticol din Provence prin „jefuirea” resurselor sale.

Într-un document judiciar depus luni, fosta companie de investiții a Angelinei Jolie, Nouvel, îl acuză pe actor și pe asociații săi că încearcă să păstreze controlul asupra domeniului viticol din Provence prin „jefuirea” resurselor acestuia, scrie News.ro

„Brad Pitt a risipit activele companiei, cheltuind mai multe milioane de dolari pentru renovarea unei piscine, construirea și reconstruirea de patru ori a unei scări și restaurarea unui studio de înregistrări”, se arată în dosar, transmite CNN.

Nouvel susține că comportamentul lui Brad Pitt s-a înrăutățit când Angelina Jolie și-a vândut acțiunile la proprietatea Miraval, în 2021, către Tenute del Mondo, o filială a grupului Stoli, controlat de oligarhul rus Yuri Shefler.

„Furios că Angelina Jolie și-a vândut acțiunile către Stoli și nu către el, Brad Pitt s-a comportat ca un copil capricios, refuzând să trateze Nouvel ca pe un partener”, spun avocații companiei.

Plângerea depusă de Brad Pitt

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au mutat la Château de Miraval în 2008, înainte de a cumpăra, în 2012, domeniul de 500 de hectare din comuna Le Val, în Var, și de a produce Miraval Côtes de Provence rosé în parteneriat cu o familie de viticultori francezi.

În acest castel, cuplul s-a căsătorit în 2014, înainte de a iniția procedurile de divorț în 2016, care s-au transformat de atunci într-o serie de bătălii juridice, inclusiv pentru custodia celor șase copii ai lor. În urma divorțului, Jolie și-a vândut acțiunile sale la moșie către Tenute del Mondo. Câteva luni mai târziu, Brad Pitt a depus o plângere împotriva acestei vânzări.

Potrivit actorului, fosta sa soție a vândut acțiunile sale „în secret”, într-un mod „răzbunător”, deși au convenit atunci când au cumpărat proprietatea – deținută în proporție de 60% de Brad Pitt și 40% de Angelina Jolie – „să nu vândă niciodată fără acordul unuia sau al celuilalt”, se arată în plângere.

Acuzație de agresiune

Potrivit avocatului lui Jolie, Paul Murphy, Brad Pitt „a refuzat să finalizeze vânzarea Miraval” împreună cu fosta sa soție „dacă aceasta nu era de acord să renunțe la acuzația în legătură cu agresiunea sa”, relatează CNN.

Paul Murphy se referă la documente juridice făcute publice în octombrie 2022, în care actrița îl acuză pe fostul ei soț că a fost violent cu ea și cu copiii lor în timpul unui zbor privat din Franța spre California, în 2016. La șase zile după această călătorie, Angelina Jolie a cerut divorțul de Brad Pitt.

După ancheta FBI, Brad Pitt nu a fost niciodată arestat sau acuzat. La rândul său, actorul a negat întotdeauna aceste acuzații, pe care le-a calificat drept „total false” prin intermediul purtătorului său de cuvânt.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!