4.2 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023

Agribusiness – Descoperă gusturile autentice moldovenești în inima Bucureștiului, pe 16 și 17 septembrie 2023, la Festivalul Vinului Moldovei – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

De ce vrea Isărescu protecția consumatorilor la BNR: Să fie sub același acoperiș! Banca Transilvania era aproape de colaps în 2007-2008.

În weekendul 16 și 17 septembrie 2023, Festivalul Vinului Moldovei își deschide porțile tuturor pasionaților de vin de calitate și de gastronomie delicioasă, pe șoseaua Kiseleff.

Pentru cei interesați de degustări, un pachet standard costă 79 de lei și include 10 degustări, în timp ce pachetul VIP, la prețul de 149 de lei, include 10 degustări și acces la zona VIP a festivalului.

În weekendul 16 și 17 septembrie 2023, Festivalul Vinului Moldovei își deschide porțile tuturor pasionaților de vin de calitate și de gastronomie delicioasă, pe șoseaua Kiseleff. Cunoscut ca un eveniment cu tradiție dedicat vinului, muzicii și culturii Republicii Moldova, ediția din acest an va oferi un program extins, cu diverse activități, de la degustări de vinuri de la crame renumite, până la concerte și ateliere pentru copii și părinți.

Intrarea la festival este liberă. Pentru cei interesați de degustări, un pachet standard costă 79 de lei și include 10 degustări, în timp ce pachetul VIP, la prețul de 149 de lei, include 10 degustări și acces la zona VIP a festivalului. Pachetele sunt disponibile online pe www.vinulmoldoveifest.ro.

Descoperă gusturile autentice moldovenești în inima Bucureștiului, pe 16 și 17 septembrie 2023, la Festivalul Vinului Moldovei

Moștenirea Republicii Moldova

Sub umbrela brandului vinicol de țară, Wine of Moldova, festivalul prezintă o colecție impresionantă de vinuri, de la 44 de crame prestigioase și producători locali. Alături de experiența vinurilor, evenimentul va găzdui 16 food truck-uri cu preparate tradiționale de peste Prut, dar și din bucătăria internațională.

„Ne bucurăm că, după doi ani de pauză, reușim să ne reîntâlnim la Festivalul Vinului Moldovei, un eveniment de suflet prin care celebrăm nu doar dedicația și talentul echipelor de vinificatori și viticultori, ci și cultura și tradițiile Moldovei”, a declarat Elizaveta Breahnă, Director Interimar, Oficiul Național al Viei și Vinului.

Descoperă gusturile autentice moldovenești în inima Bucureștiului, pe 16 și 17 septembrie 2023, la Festivalul Vinului Moldovei

O experiență unică în inima Bucureștiului

Pe suprafața amenajată de 8.000 mp, participanții vor avea ocazia să exploreze standuri tematice dedicate tradițiilor Republicii Moldova, zone de relaxare și zone interactive. În plus, sesiunile culinare demo și masterclassurile live de degustare, oferă oportunitatea de a acumula cunoștințe direct de la experții în domeniu.

Muzica și vinul: armonie senzorială

Festivalul îmbină pasiunea pentru vinuri cu magia muzicii live, oferindu-le vizitatorilor și momente muzicale memorabile. Pe scenă vor urca artiști consacrați precum Irina Rimes, The Motans, The Mono Jacks, Laura Gherescu și Trupa lui Smoothie.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!