12.8 C
București
luni, mai 27, 2024

Agribusiness – Micul Fermier a deschis primul său magazin fizic în Matca, județul Galați – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Micul Fermier a deschis ieri, joi – 4 aprilie, primul său magazin fizic lângă Tecuci, în inima comunității Matca, marcând astfel un pas semnificativ în evoluția de 17 ani a companiei.

Cu o investiție de 350.000 euro, primul magazin Micul Fermier deschide un nou drum în parcursul companiei.

În 2023, Micul Fermier și-a adus îîn actualitate imaginea pentru a reflecta mai bine dinamismul și schimbările continue ale mediului în care trăim.

Specialistul în echipamente pentru ferme și gospodării, Micul Fermier, a inaugurat magazinul concept care deschide un nou drum pentru achiziția produselor necesare fermierilor și gospodarilor.

Micul Fermier a deschis ieri, joi – 4 aprilie, primul său magazin fizic lângă Tecuci, în inima comunității Matca, marcând astfel un pas semnificativ în evoluția de 17 ani a companiei. Noul spațiu nu numai că oferă acces direct la o gamă largă de produse utile pentru ferme și gospodării, dar reprezintă și un centru de suport pentru fermieri, gospodari și parteneri.

Magazinul cu o suprafață de 560 mp comercializează un număr de peste 2.000 de articole, care acoperă necesarul fermierilor și gospodarilor.

Cu o investiție de 350.000 euro, primul magazin Micul Fermier deschide un nou drum în parcursul companiei. Magazinul Micul Fermier nu aduce consumatorilor doar un portofoliu bogat de produse, ci încorporează și o unitate de service, un centru care asigură consumatorilor montajul produselor și punerea în funcțiune a acestora. De asemenea, expertiza consilierilor Micul Fermier reprezintă un suport valoros pentru fermierii și gospodarii care vor deveni clienții magazinului Micul Fermier.

”Ceea ce am construit până acum este mai mult decât o afacere, este o comunitate care aduce împreună furnizorii, clienții și colaboratorii. Acest magazin este încununarea muncii noastre și un semn al dedicării noastre pentru comunitate”, a declarat Gabriel Păstrăv, CEO Micul Fermier.

Magazinul Micul Fermier din Matca, model de afacere pentru franciză și colaboratori

Situat langă Tecuci, la Matca, noul magazin ”Micul Fermier” este rodul unui proces meticulos de planificare și colaborare cu arhitecți și specialiști. Este mai mult decât un magazin; este un loc de întâlnire, unde produsele noastre vor fi acum mai accesibile ca niciodată, anunță oficialii companiei.

Magazinul va servi nu doar ca punct de vânzare, ci și ca model de afacere replicabil, oferind o structură solidă pentru potențialii francizați și colaboratori Micul Fermier.

”Ne propunem cu acest magazin să venim mai aproape de clienții noștri, să îi sprijinim cu soluții personalizate, prin competență și dedicare. Tot conceptul a fost creat pentru și în jurul nevoilor clienților, și vom continua dezvoltarea în aceeași direcție”, a spus Mihaela Juncu, Director Retail al Micul Fermier.

Redefinirea Micului Fermier, centrat pe “Creștem împreună!”. Noi proiecte au deschis noi orizonturi

În 2023, Micul Fermier și-a adus îîn actualitate imaginea pentru a reflecta mai bine dinamismul și schimbările continue ale mediului în care trăim. Având în vedere evoluția permanent ascendentă a organizației în primii săi 16 ani de activitate, nevoia de a moderniza
brandul s-a concretizat în procesul de Rebranding, desfășurat pe parcursul anului 2023 cu suportul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare, BERD și al Uniunii Europene.

Noua identitate vizuală simbolizează creșterea și adaptabilitatea, păstrându-și în același timp rădăcinile adânci în valorile de sustenabilitate și responsabilitate. În 2024, semănăm împreună sămânța unei viitoare recolte bogate și promițătoare.

”Angajamentul nostru față de clienți și parteneri nu se oprește aici. Micul Fermier se angajează în a continua să ofere soluții accesibile, de înaltă calitate, încurajând creșterea sustenabilă și inovația în toate domeniile de activitate. Privim către viitor cu speranța și determinarea de a crește împreună, de a inova și inspira comunitățile din care facem parte”, au mai precizat oficialii companiei.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (agrointel.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!