12.8 C
București
luni, mai 27, 2024

Agribusiness – Mihai Moraru, antreprenor: Falimentul nu vine ca o surpriză, el vine natural, după mai multe decizii greșite – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Mihai Răzvan Moraru a publicat astăzi, vineri – 5 aprilie, un mesaj prin care avertizează fermierii să fie atenți la deciziile pe care le iau în ferme când vine vorba despre inputuri și tehnologii de cultură.

Al treilea promovează producția agricolă fără erbicide, pentru ca buruienile vor muri după o ședință corporatistă de minim 12 ore.

Dacă mai vin și 2-3 măsuri de mediu, importăm până și pâinea congelată din China, căci noi oricum am decis să devenim cei mai ecologiști fermieri europeni, cu grâul care crește oricum și produce de toate! Doar grâu nu!”, este mesajul cunoscutului antreprenor.

Antreprenorul român Mihai Răzvan Moraru, fondatorul Agro-Est Muntenia, a tras un semnal puternic pe pagina sa de socializare cu privire la ”trendul” actual din agricultura românească prin care fermierii încurajează renunțarea la îngrășăminte, la semințe certificate sau erbicide. ”Falimentul nu vine ca o surpriză, el vine natural, după mai multe decizii greșite”, a avertizat antreprenorul.

Mihai Răzvan Moraru a publicat astăzi, vineri – 5 aprilie, un mesaj prin care avertizează fermierii să fie atenți la deciziile pe care le iau în ferme când vine vorba despre inputuri și tehnologii de cultură. Acesta spune că în prezent în spațiul online, s-au format trei grupuri care promovează noi tehnologii agricole, prezente doar în România.

Cultură de porumb (foto: Facebook.com/Echipa Trupița)

”Visul oricărui fermier din lumea asta: arunci o sămânță și mai mergi în câmp doar cu combina!”

”Neața românilor care “revoluționează” agricultura mondială! De ceva timp, în spațiul online, s-au format trei grupuri care promovează noi tehnologii agricole, prezente doar în România.

Primul recomandă agricultura modernă fără aplicarea îngrășămintelor granulate sau foliare, pentru producții “bune” la costuri mici! Pe sistemul nu faci bani dar nici nu cheltui!

Al doilea promovează agricultura “modernă” fără semințe certificate, doar cu sămânța din hambar, fără analize, teste și calitate! Mai avem puțin și renunțăm și la sămânța!

Al treilea promovează producția agricolă fără erbicide, pentru ca buruienile vor muri după o ședință corporatistă de minim 12 ore.

Dacă cele grupuri se vor uni, vom avea prima agricultura “modernă” din lume, în care tot ce trebuie să faci e să decizi cultura într-un fișier excel și cam atât, fără a folosi ceva, urmând a merge doar cu combina să recoltezi ce vei găsi pe câmp, în speranța ca va fi și ceva grâu în recolta! Visul oricărui fermier din lumea asta: arunci o sămânță și mai mergi în câmp doar cu combina! Falimentul nu vine ca o surpriză, el vine natural, după mai multe decizii greșite! Fără institute de cercetare moderne, fără companii producătoare de inputuri (mai e ceva rămas ), fără studii, fără testare, România depășește SUA în tehnologia agricolă, în sensul că începem să facem producții agricole doar prin scenarii SF, nu cu inputuri, ci cu realitate augmentata!

Și uite așa, după o ploaie mai bunicică de acum două săptămâni, grâul e plin de boli, cu mari probleme nutriționale sau nu prea e, că s-a topit de la noile tehnologii și arată mai mult a gazon plantat cu grebla! Aștept și ședințele de spiritism la capătul solei, pentru ca grâul să nu se mai îmbolnăvească! Iar insectele le lăsăm acolo că poate ne hrănim cu ele!

Dacă mai vin și 2-3 măsuri de mediu, importăm până și pâinea congelată din China, căci noi oricum am decis să devenim cei mai ecologiști fermieri europeni, cu grâul care crește oricum și produce de toate! Doar grâu nu!”, este mesajul cunoscutului antreprenor.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (agrointel.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!