11 C
București
vineri, februarie 23, 2024

Agribusiness – Moldova Agricolă Expo: Impact maxim pentru expozanți! Cere o ofertă pentru standul tău! – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Moldova Agricolă Expo 2023 este rezultatul unui parteneriat strategic între Asociația Forța Fermierilor și MARSAT SA Roman, care beneficiază de suportul mediatic și organizare al Grupului Agrointeligența, lider în informarea și susținerea fermierilor.

Expoziția va avea loc între 21 și 24 septembrie 2023, în municipiul Roman, pe platforma MARSAT, într-un efort de organizare unic în România.

Platforma betonată cu acces la energie electrică din rețeaua centralizată, permite expozanților să își prezinte în condiții optime soluțiile și tehnologiile câștigătoare pentru 2024 către publicul specializat.

Fermierii din județele Moldovei merită din plin să aibă o expoziție cu tematică agricolă în regiunea în care își desfășoară activitatea! După patru ani de pauză, un târg care să vină cu cele mai importante soluții, produse și servicii pentru agricultorii din Estul României este din nou organizat. De data aceasta, într-o formulă care să permită un impact maxim atât pentru vizitatori cât și pentru expozanți.

Moldova Agricolă Expo 2023 este rezultatul unui parteneriat strategic între Asociația Forța Fermierilor și MARSAT SA Roman, care beneficiază de suportul mediatic și organizare al Grupului Agrointeligența, lider în informarea și susținerea fermierilor.

Moldova Agricolă Expo are loc în perioada 21-24 septembrie

Expoziția va avea loc între 21 și 24 septembrie 2023, în municipiul Roman, pe platforma MARSAT, într-un efort de organizare unic în România. Locația este ușor de accesat, la ieșirea din oraș, adiacentă DN2/E85 și beneficiază de toate facilitățile unei expoziții agricole de top. Platforma betonată cu acces la energie electrică din rețeaua centralizată, permite expozanților să își prezinte în condiții optime soluțiile și tehnologiile câștigătoare pentru 2024 către publicul specializat. De asemenea, MoldAgro Expo beneficiază de cea mai mare și modernă structură expozițională pentru zootehnie, o hală metalică construită special în acest scop.

Pe lângă interacțiunea directă dintre expozanți și fermierii care vor vizita MoldAgro Expo, promovarea produselor și serviciilor partenerilor se va face printr-o strategie de comunicare integrată care include: evenimente tematice, identitate vizuală completă, transmisii în direct, producție video și mediatizare extinsă. Vor exista sectoare dedicate pentru zona inputuri agricole, mașini și echipamente agricole, atât pentru cultura mare cât și pentru horticultură. De asemenea, va exista zona de soluții pentru crescătorii de animale, adiacentă halei demonstrative zootehnice. O componentă importantă a MoldAgro Expo va fi alocată prezentării soluțiilor de finanțare, asigurări, IT-digital, energie regenerabilă și auto, precum și a altor produse și servicii conexe, pentru sectorul agroalimentar.

Deschiderea MoldAgroExpo are loc joi, pe 21 septembrie

Cel mai important târg regional de agricultură va avea deschiderea oficială în dimineața zilei de joi, 21 septembrie, în prezența ministrului Agriculturii, . Alături de ministru, la eveniment va participa întreaga conducere a Ministerului Agriculturii și a instituțiilor și agențiilor din coordonare. La MoldAgro Expo au fost invitați cei mai importanți decidenți politici și administrativi, de la nivel central și local dar și de la Bruxelles. De asemenea, vom fi onorați să avem printre noi invitați de seamă din mediul academic și universitar, experți de marcă, lideri din mediul asociativ și de agribusiness.

Tot pe 21 septembrie, după deschiderea oficială, fermierii din regiunea Moldovei vor avea ocazia să își prezintă problemele cu care se confruntă și, împreună cu decidenții de la nivel central și local, să încerce găsirea de soluții pentru rezolvarea acestora. Prezentăm problemele, găsim, în echipă, soluțiile: Ministrul Agriculturii va fi față în față cu agricultorii din județele Neamț, Iași, Bacău, Vrancea, Galați, Suceava, Vaslui și Botoșani!

Demonstrații cu utilaje agricole la MoldAgroExpo, vineri, pe 22 septembrie

Data de vineri, 22 septembrie, va fi alocată comunicării profesionale dintre expozanți și vizitatori în cadrul unor seminarii și prezentări tematice, în pavilionul de conferințe, special amenajat. Vor avea loc demonstrații cu mașini și utilaje agricole, direct în câmpul de testare, localizat exact lângă platforma expozițională.

În ziua de sâmbătă, 23 septembrie, îi vom sărbători pe producătorii agroalimentari din regiunea Moldovei, vom organiza diverse degustări de produse locale, în cadrul unui spectacol de neuitat.

Licitații cu animale la Moldova Agricolă Expo

Duminică, 24 septembrie, este Ziua Zootehniei cu licitații de animale, cu demonstrații tematice și cu tot ceea ce trebuie pentru ca atât crescătorii de animale din Moldova, cât și expozanții să aibă cea mai reușită zi de până acum, la un asemenea târg regional sau național.

Companiile interesate de a deveni expozanți și parteneri ai celui mai important târg regional de agricultură din România și, totodată, singura expoziție de profil dedicate fermierilor din această zonă – Moldova Agricolă Expo pot completa următorul formular:

Se încarcă…

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (agrointel.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!