16 C
București
joi, mai 23, 2024

Agribusiness – O cunoscută cooperativă de crescători de animale – executată silit pentru datorii acumulate – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

716170-7 din 23.01.2024 două tancuri de silozuri pentru lapte din proprietatea Grupului de Fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă.

Potrivit listăfirme.ro, site consultat de publicația Amprenta în data de 26 ianuarie 2024, acționarii Grupului de fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă, care a fost înființată în 2019, sunt Mihai Daniel, Gheorghe Laurențiu, Cojocaru Marian, Badea Dumitru și Badea Cornelia.

Recent, fiscul i-a scos la licitație un bun deținut de unul dintre acționarii Grupului de fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă – Gheorghe Laurențiu.

O cunoscută cooperativă de crescători de animale este executată silit pentru datorii acumulate în ultimii ani. Administrația Județeană a Finanțelor publice Constanța, prin Biroul Fiscal Comunal Băneasa, scoate la licitație în cadrul dosarului de executare 1160 nr. 716170-7 din 23.01.2024 două tancuri de silozuri pentru lapte din proprietatea Grupului de Fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă.

Tancurile siloz pentru lapte sunt fiecare scoase la licitație pentru suma de 156.227 lei, fiecare având o capacitate de 10.000 de litri.

Cooperativa debitoare a fost înființată în 2019 și a raportat activitate și în 2022. Datoriile pe care le-a avut la finalul anului 2022 sunt de 8.584.893 lei.

Potrivit listăfirme.ro, site consultat de publicația în data de 26 ianuarie 2024, acționarii Grupului de fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă, care a fost înființată în 2019, sunt Mihai Daniel, Gheorghe Laurențiu, Cojocaru Marian, Badea Dumitru și Badea Cornelia.

Recent, fiscul i-a scos la licitație un bun deținut de unul dintre acționarii Grupului de fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă – Gheorghe Laurențiu. Zilele trecute, B.E.J. Bogăție Silvia Laura a scos la licitație un teren situat în extravilanul comunei 23 August, pe parcela A27/1/2, în suprafață de 1.999 de metri pătrați, în dosarul de executare 839/2022 care îi aparține lui Gheorghe Laurențiu cel care, la finalul anului 2021 făcea demersuri în vederea înființării unui centru de colectare lapte în comuna Băneasa.

Imobilul a mai fost pus la vânzare în trecut, suma la care a fost evaluat imobilul inițial fiind de 619.604 de lei. Întrucât nu s-au găsit cumpărători, prețul său a fost redus drastic, ajungând să coboare până la 464.703 de lei. Gheorghe Laurențiu este administrator, asociat unic și beneficiar al firmei Dordea Lactate SRL.

Laurențiu Gheorghe își vinde în Grecia brânza produsă în Băneasa

Laurențiu Gheorghe își exportă aproape toată marfa pe care o produce în fabrica din Băneasa în Grecia. După ce le-a vândut grecilor lapte colectat din România, acum le furnizează brânză Feta.

Investitorul român provine dintr-o familie cu tradiție în domeniu, ajunsă acum la a treia generație de producători: „Vindem tot ce producem. Înainte am făcut colectare de lapte ca materie prima pentru Grecia și apoi mi-a fost ușor să-i conving pe clienți cu produsul nostru. Am lucrat și cu bulgari, croați și germani pe materie prima, dar grecii sunt o nație aparte… Lor le place brânză de la noi, pentru că este rețeta de Feta tradițională, practic este rețeta lor”, a declarat pentru Ziarul Puterea, Laurențiu Gheorghe.

Investiția din comuna Băneasa s-a ridicat la 4,8 milioane de euro, din care o parte au reprezentat fonduri europene.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (agrointel.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!