27.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024

Agribusiness – O cunoscută fermă de vaci – executată silit și scoasă la vânzare cu 811.000 de euro – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Ferma a fost scoasă la licitație și pe 19 ianuarie, atunci când prețul de strigare a fost de 913.320 euro.

La momentul în care ferma a intrat în insolvență, în aprilie 2022, ferma avea „întreg stocul de animale vii (bovine, 87 de capete diverse rase și vârste)”.

În prezent, exploatația este scoasă la licitație fără animale, acestea fiind vândute către A&C FERMA AGRICOLA SRL, o societate deținută de Cătălin Dumitru Frânc – unic acționar.

Un anunț cu o fermă de vaci de lapte este scoasă de vânzare în urma unei proceduri de executare silită. O informație deja la ordinea zilei, având în vedere greutățile cu care se confruntă în ultima perioadă crescătorii de animale. Anunțul conține și o serie de imagini din exploatație.

Conform , se vinde ”la licitație în procedura de insolvență Ferma AgroZootehnică situată în localitatea Seini, județul Maramureș. Ferma este compusă din: teren în suprafață de 61.175 mp, CF51716 Seini, nr. cad.51716-58.056 mp, CF50641 Seini, nr. cad.50641 s=3.119 mp”.

Conform numărului CF, este vorba chiar de către societatea Agrozootehnica SRL din Seini, cu sediul în strada Roșiori, nr 16, în județul Maramureș. Ferma a fost scoasă la licitație și pe 19 ianuarie, atunci când prețul de strigare a fost de 913.320 euro. În prezent, licitația pornește de la prețul de 811.840,00 Euro, exclusiv TVA.

Termene.ro: Ferma Agrozootehnica, deținută de Claudiu și Delia Frânc

Conform , societatea Agrozootehnica este deținută la acest moment de Claudiu și Delia Frânc, care au împreună întreg pachetul de acțiuni. La momentul în care ferma a intrat în insolvență, în aprilie 2022, ferma avea „întreg stocul de animale vii (bovine, 87 de capete diverse rase și vârste)”. În prezent, exploatația este scoasă la licitație fără animale, acestea fiind vândute către A&C FERMA AGRICOLA SRL, o societate deținută de Cătălin Dumitru Frânc – unic acționar.

Situația acționariatului Agrozootehnica Seini (sursa termene.ro)

Soții Frânc au devenit unici acționari ai fermei în 2013, când din acționariat a ieșit Rudolf Alfred Bermes.

La momentul declarării insolvenței, masa credală se ridica pentru Agrozootehnica SRL era de 14,4 milioane de lei

Claudiu Frânc: Ferma care se vinde nu e a mea

În ciuda informațiilor care ”leagă” ferma Agrozootehnica de Claudiu Frânc, fostul președinte al Federației Crescătorilor de Bovine din România (FCBR), acesta a negat pentru Agrointeligența – AGROINTEL.RO că exploatația i-ar aparține.

Este o fermă de vaci din Seini, da. Nu (nu îmi aparține – n.r.), eu am ferma mea. Eu oricum am transferat exploatația la fiul meu și sunt angajat la el. Știu ferma, este aproape de noi. Problema în Seini este cea a furajelor, a terenului adică lipsa acestuia. Nici nu știu dacă vor reuși să vândă ceva de acolo. Din câte știu nu mai au animale acolo, ci doar clădirile. Eu știu că a fost în insolvență, înseamnă că…”, ne-a declarat Claudiu Frânc când l-am sunat să îl întrebăm dacă ferma scoasă la vânzare îi aparține.

Conform Termene.ro, pe strada Roșiori este o singură fermă zootehnică, Agrozootehnica SRL. Mai mult, în imagini surprinse mai demult cu Claudiu Frânc și , se pot vedea elemente similare cu cele din exploatația scoasă la licitație.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (agrointel.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!