32 C
București
duminică, iulie 21, 2024

Agribusiness – Porumbul de talie mică de la STINE a fost desemnat produsul anului în SUA – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Porumbul de talie mică din genetica STINE a fost desemnat, recent, produsul anului 2023 de către Revista Agri Marketing din SUA, au anunțat reprezentanții companiei pe pagina oficială de Facebook.

Revista Agri Marketing din SUA a decis să acorde acestui produs titlul de Produsul Anului 2023, un premiu înființat acum peste 20 de ani.

Porumbul de talie mică din genetica Stine a fost desemnat produsul anului 2023 de către Revista Agri Marketing din SUA.

Porumbul de talie mică din genetica STINE a fost desemnat, recent, produsul anului 2023 de către Revista Agri Marketing din SUA, au anunțat reprezentanții companiei pe pagina oficială de Facebook. Titlul obținut de porumbul STINE reflectă performanța produsului din punctul de vedere al pieței, beneficiile pe care le-a adus acesteia, strategiile de marketing, dar și contribuția la dezvoltarea sectorului agricol.

Porumbul de talie mică Stine® a demonstrat performanțe pe piața agricolă. Revista Agri Marketing din SUA a decis să acorde acestui produs titlul de Produsul Anului 2023, un premiu înființat acum peste 20 de ani. Astfel, porumbul Stine® se alătură câștigătorii din anii precedenți: tehnologia Roundup Ready, porumbul Bt-traited, tractorul autonom John Deere etc.

Myron Stine (dreapta), alături de Stelian Fuia, fondatorul SOYTEK

Porumbul de talie mică Stine, produsul anului 2023 la Revista Agri Market

Porumbul de talie mică din genetica Stine a fost desemnat produsul anului 2023 de către Revista Agri Marketing din SUA.

„Când am început, obiectivul nostru nu a fost niciodată să reducem înălțimea porumbului, ci pur și simplu să creștem randamentul,” a spus Myron Stine, președintele companiei.

Citește și:

Porumbul de talie mică Stine® a câștigat premiul Produsul Anului 2023 în SUA (foto: Facebook)

Premiul acordat reflectă faptul că porumbul Stine a fost lider pe piață în acest segment timp de decenii și a avut un rol semnificativ într-un domeniu care se dezvoltă și evoluează rapid.

Criteriile de jurizare pentru acordarea premiului au inclus categorii precum contextul pieței, recunoașterea industriei, beneficiile și valoarea adăugată pe piață și abordarea strategică în marketing/vânzări.

Citește și:

Anul acesta, juriul a selectat porumbul Stine de talie mică pentru a se alătura câștigătorilor de elită din anii precedenți: tehnologia Roundup Ready, porumbul Bt-traited, tractorul autonom John Deere, plus multe altele.

Înființat în 2001, premiul Produsului Anului acordat de revista Agri Marketing recunoaște produsele și serviciile care au un impact semnificativ asupra producției de alimente, combustibil, furaj, fibre și proteine.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (agrointel.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!