2.5 C
București
marți, decembrie 5, 2023

Agribusiness – Rareș Bogdan cere Guvernului să impoziteze companiile cu afaceri de sute de milioane care raportează profit zero – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Europarlamentarul român, Rareș Bogdan, cere Guvernului să impoziteze marile companii care au cifre de afaceri uriașe și declară profit zero.

Eurodeputatul român, Rareș Bogdan a publicat pe pagina sa de Facebook mai multe propuneri pentru Guvernul Ciolacu, privind impozitarea companiilor care fac afaceri la noi în țară.

Aceasta a făcut trimitere la un amplu articol apărut în mediul online, care publică o listă a companiilor cu cifre de afaceri uriașe dar care au declarat profit zero.

Europarlamentarul român, Rareș Bogdan, cere Guvernului să impoziteze marile companii care au cifre de afaceri uriașe și declară profit zero. Acesta a reacționat după ce un site a publicat un articol cu lista companiilor care ”căpușează” statul român.

Eurodeputatul român, Rareș Bogdan a publicat pe pagina sa de Facebook mai multe propuneri pentru Guvernul Ciolacu, privind impozitarea companiilor care fac afaceri la noi în țară. Aceasta a făcut trimitere la un amplu apărut în mediul online, care publică o listă a companiilor cu cifre de afaceri uriașe dar care au declarat profit zero.

Ce trebuie să facă Guvernul dacă vrea bani la buget. Propunerile lui Rareș Bogdan

Dacă Guvernul vrea cu adevărat bani la buget, dacă avem curaj și suntem cu adevărat responsabili și patrioți, vom face ce n-a făcut nimeni timp de 30 de ani: ne vom uita și vom găsi soluții de impozitare a celor care, deși au cifre de afaceri de miliarde, unii chiar de peste 10 miliarde, raportează profit zero prin inginerii fiscale legale, pe care le permite de ani de zile statul gras și incompetent, a arătat eurodeputatul în postarea sa.

Acesta a completat că 60 din primele 150 de companii au raportat profit zero!

Rareș Bogdan este prim-vicepreședinte PNL și europarlamentar

Rareș Bogdan, europarlamentar: Este inadmisibil să ne urcăm cu picioarele pe microîntreprinderi

Eurodeputatul român a mai atras atenția că este inadmisibil ca Guvernul să se urce cu picioarele pe microîntreprinderi, să caute bani la IMM-urile românești, cu cifre de afaceri de zeci de mii, sute de mii sau câteva milioane, și să permită în continuare giganților să îl sfideze.

”Nu vreți să începem, înainte de orice, cu un impozit pe aceste cifre de afaceri și blocarea transferurilor de capital, precum și anularea facturărilor din categoria Management Fee? Doar anul trecut în ultimul trimestru, un gigant din zona hipermarket a facturat Management Fee de 400 de milioane de lei (80 de milioane de euro) către compania mamă. Există nenumărate posibilități de a aduna bani la buget. Ca să nu mai vorbesc de faptul că redevențele sunt absolut ridicole în continuare, atât în zona de resurse minerale, cât și în zona de suprafețe agricole. Haideți să începem cu începutul logic și de bun-simț marea reformă fiscală din România și să nu lovim cu lopata în cap micii capitaliști români, care și-așa trăiesc de pe-o zi pe alta!”, a mai transmis oficialul european.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (agrointel.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!