12.8 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024

Analize și Trenduri – Compania Adidas a fost asaltată cu comenzi de pantofi Yeezy din inventarul rămas după încetarea colaborarii cu Ye – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Adidas prognozase o pierdere anul acesta înainte de a-și anunța intențiile de a vinde acțiunile Yeezy rămase.

Adidas a primit comenzi în valoare de peste 508 milioane de euro pentru 4 milioane de perechi de pantofi Yeezy nevândute, după întreruperea colaborării cu rapperul Ye.

Pierderea liniei foarte profitabile a afectat vânzările companiei în primul trimestru cu aproximativ 440 de milioane de dolari.

Adidas a primit comenzi în valoare de peste 508 milioane de euro pentru 4 milioane de perechi de pantofi Yeezy nevândute, după întreruperea colaborării cu rapperul Ye. Acest record a întrecut „cea mai optimistă prognoză” a companiei, anunță Reuters.

Producătorul german de pantofi sport a încetat să vândă pantofi Yeezy de când parteneriatul său cu Ye a încetat în octombrie anul trecut, după ce rapperul a făcut o serie de comentarii antisemite.

Pierderea liniei foarte profitabile a afectat vânzările companiei în primul trimestru cu aproximativ 440 de milioane de dolari.

Cu toate acestea, cererea puternică pentru adidașii nevânduți a înăbușit temerile că izbucnirile și declarațiile controversate ale artistului ar fi transformat marca Yeezy în una prea toxică, conform Financial Times citat de Reuters.

Adidas a refuzat să comenteze, spunând că se află într-o „perioadă de liniște” înaintea rezultatelor sale trimestriale, care vor avea loc pe 3 august.

Compania a declarat în mai că va dona o parte din veniturile din vânzări organizațiilor care luptă împotriva antisemitismului și rasismului.

Discuțiile cu privire la cât va fi donat unor organizații caritabile individuale sunt în desfășurare. Din câte se știe până acum, compania ar fi ales cinci organizații caritabile din SUA și China ca prim pas.

„S-a discutat să se facă donații de peste 8,5 milioane de euro în cadrul celor cinci organizații de caritate, dar nu a fost luată nicio decizie”, susține Financial TimesT, citând persoane familiare cu problema.

Suma finală donată din vânzări va fi însă mult mai mare, deoarece compania este dispusă să plătească o parte semnificativă și din profiturile din inventarul Yeezy, se arată în raport.

Adidas prognozase o pierdere anul acesta înainte de a-și anunța intențiile de a vinde acțiunile Yeezy rămase.

Editor : M.I.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.digi24.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!