35.1 C
București
joi, iunie 20, 2024

Antreprenoriat – Înscrieri 2024: Program românesc de mentorat pentru startup-uri de tehnologii în sănătate – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Startup-urile care dezvoltă tehnologii inovatoare în domeniul sănătății (health-tech/med-tech) se pot înscrie online într-un program românesc de mentorat și testare a ideilor de business, au informat, miercuri, organizatorii, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro. Înscrierile în programul Health Innovation Zone 2024 se fac AICI, până pe pe 14 iunie 2024.

Pe lângă sesiunile de mentorat clasice, echipele și startup-urile înscrise în program vor avea ocazia de a se conecta cu instituțiile de sănătate cu care colaborează Digital Innovation Zone, singurul hub european de inovare digitală din Regiunea Nord-Est...

Startup-urile care dezvoltă tehnologii inovatoare în domeniul sănătății (health-tech/med-tech) se pot înscrie online într-un program românesc de mentorat și testare a ideilor de business, au informat, miercuri, organizatorii, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.  

Înscrierile în programul Health Innovation Zone 2024 se fac AICI, până pe pe 14 iunie 2024. Programul se va desfășura în format hibrid, fizic în Iași și online, între 21 iunie – 1 noiembrie 2024.

Ajuns la a doua ediție, Health Innovation Zone este o oportunitate pentru inovatorii din domeniul sănătății de a-și valida soluțiile, de a avea acces la experți din domeniu, mentori, facilități de testare și fast track către ecosistemul internațional.

Programul este deschis pentru echipe și startup-uri care au dezvoltat sau sunt în proces de dezvoltare a unui produs/serviciu inovator, relevant pentru domeniul sănătății.

Scopul programului este de a oferi o platformă de validare a soluțiilor inovatoare în sănătate, conturând o comunitate puternică de inovare în Regiunea Nord-Est.

Pe lângă sesiunile de mentorat clasice, echipele și startup-urile înscrise în program vor avea ocazia de a se conecta cu instituțiile de sănătate cu care colaborează Digital Innovation Zone, singurul hub european de inovare digitală din Regiunea Nord-Est, ca ecosistem suport în transformare digitală.

Etapele derulării programului Health Innovation Zone 2024:

  •   Îți înscrii echipa și ideea până pe 14 iunie pe formularul online.
  •   Pregătești o prezentare de 3 minute.
  •   Prezinți ideea/produsul care va schimba lumea medicală, pe data de 21 iunie la Pitch Day. Pitch Day este evenimentul în cadrul căruia vei putea să-ți expui ideea în fața unui public larg, având posibilitatea de a prezenta atât fizic, cât și online.

Accesează și canalele social media ale programului: 

  • Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=61557151485233
  • Instagram: https://www.instagram.com/health_innovation_zone/?hl=en
  • LinkedIn: https://www.linkedin.com/showcase/health-innovation-zone/
  • Website: https://digital-innovation.zone/health-innovation-zone-2024/
  • Eveniment Facebook: https://facebook.com/events/s/pitch-day-health-innovation-zo/481178097658260/

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!