-0.7 C
București
marți, decembrie 5, 2023

Antreprenoriat – Înscrieri: Program pentru studenți români, de ateliere și cursuri online în domeniul construcțiilor, cu oportunități de internship – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Vor fi selectați 120 de studenți din anii II, III, IV și masterat de la facultățile cu profil tehnic din: București, Brașov, Cluj-Napoca, Baia Mare, Craiova, Iași, Oradea, Petroșani, Pitești și Timișoara.

Specializările acceptate sunt: Studenții înscriși în programul „Profesii Bine Cimentate”, ajuns la ediția a IV-a, interesați să afle cum este să lucrezi în industria construcțiilor, ce oportunități sunt pe piața muncii, dar și despre inovațiile din sectorul construcțiilor, vor participa la două webinarii online și la 7 ateliere de soft skills.

La finalul celor 2 sesiuni de ateliere, 38 de studenți vor avea oportunitatea de a participa în perioada 1 iulie-30 septembrie la un program de internship plătit.

Studenții români de la facultățile tehnice se pot înscrie într-un program educațional de ateliere și cursuri online în domeniul construcțiilor.

Înscrierile în program se fac AICI, până pe 28 februarie 2024.

Vor fi selectați 120 de studenți din anii II, III, IV și masterat de la facultățile cu profil tehnic din: București, Brașov, Cluj-Napoca, Baia Mare, Craiova, Iași, Oradea, Petroșani, Pitești și Timișoara. Specializările acceptate sunt:

 • Chimie și Inginerie Chimică;
 • Inginerie Mecanică;
 • Electronică și Automatizări și Inginerie Minieră;
 • Construcții Civile și Industriale;
 • Căi Ferate, Drumuri și Poduri;
 • SSM și Mediu;
 • Electromecanică, Electrică și Energetică.

Studenții înscriși în programul „Profesii Bine Cimentate”, ajuns la ediția a IV-a, interesați să afle cum este să lucrezi în industria construcțiilor, ce oportunități sunt pe piața muncii, dar și despre inovațiile din sectorul construcțiilor, vor participa la două webinarii online și la 7 ateliere de soft skills.

Este vorba despre: valori personale, inteligență emoțională, branding personal, viitorul locurilor de muncă în industria construcțiilor, eficiență personală și intraprenoriat.

Totodată, vor fi ateliere tehnice la care vor participa 72 dintre tinerii din proiect. În această etapă ei își vor putea corela cunoștințele dobândite în facultate cu cerințele din domeniul tehnic. Atelierele vor fi de: inginerie chimică, mine, mecanică, automatizări, SSM și mediu, betoane si agregate, prefabricate și BCA.

La finalul celor 2 sesiuni de ateliere, 38 de studenți vor avea oportunitatea de a participa în perioada 1 iulie-30 septembrie la un program de internship plătit. Studenții vor fi ghidați de către un mentor din departamentul ales pentru practică.

Programul de internship va viza următoarele specializări:

 • Chimie și Inginerie Chimică;
 • Inginerie Mecanică și Mecatronică;
 • Electronică și Automatizări; 
 • Inginerie Minieră;
 • Construcții Civile, Drumuri, Poduri și Căi Ferate;
 • Sănătate și Securitate în Muncă;
 • Mediu și Construcții;
 • Chimie (silicați).

Participanții își vor desfășura activitatea la Aleșd, Câmpulung Mușcel și în punctele de lucru Somaco. Programul este organizat de Școala de Valori și Grupul Holcim România.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!