27.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024

Antreprenoriat – Peste 2.500 de elevi români vor învăța cum să-și aleagă jobul potrivit, printr-un program gratuit – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Peste 2.500 de liceeni români vor participa gratuit la un program de sesiuni de dezvoltare a abilităților și de consiliere profesională.

Peste 2.500 de elevi din România, cu vârsta de peste 16 ani, vor participa la noua ediție a proiectului JA Job Incubator.

În lunile octombrie și noiembrie, peste 980 de elevi, alături de profesorii coordonatori, au participat deja la webinare.

Peste 2.500 de liceeni români vor participa gratuit la un program de sesiuni de dezvoltare a abilităților și de consiliere profesională.

Peste 2.500 de elevi din România, cu vârsta de peste 16 ani, vor participa la noua ediție a proiectului JA Job Incubator. Inițiativa a fost lansată pentru a motiva elevii să își continue studiile și să învețe cum să își identifice propriile valori, pasiuni și puncte forte pentru a-și alege mai ușor în viitor o profesie potrivită, pentru a fi mai bine pregătiți pentru integrarea pe piața muncii și a avea o carieră de succes.

Tinerii au acces gratuit la modulul internațional digital JA de orientare profesională, la activități applied learning. De asemenea, vor fi webinare pe teme utile pentru viitoarea lor carieră (cum se realizează un CV bun în diferite domenii precum financiar, IT, HR sau juridic, găsirea punctelor forte și abilităților pentru alegerea carierei potrivite, pregătirea pentru interviu, de ce competențe ai nevoie pentru primii pași în angajare ș.a.), toate acestea contribuind la pregătirea tinerilor pentru piața muncii, aflată în continuă schimbare.

În lunile octombrie și noiembrie, peste 980 de elevi, alături de profesorii coordonatori, au participat deja la webinare. Programul este organizat de Junior Achievement și Societe Generale Global Solution Centre.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!