28.1 C
București
joi, iunie 20, 2024

Antreprenoriat – Se fac înscrieri la un program pentru ONG-uri românești, lansat de ING – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Lista finală va fi anunțată în data de 12 iuli Platforma pentru donații către ONG-uri va fi grupată în 5 categorii: Mediu, Educație, Sănătate, Grupuri vulnerabile sau Situații de urgență.

Platforma Home'Bank Donations Hub vrea să completeze instrumentele disponibile pentru organizații din societatea civilă pentru a digitaliza și eficientiza procesele prin care realizează venituri din donații individuale, venituri care pot contribui substanțial capacității organizațiilor de a își urma misiunea...

Pentru fiecare dintre cele 5 categorii de impact din platformă, se urmărește selectarea unei singure organizații mari, definită printr-un buget anual mai mare de 500.000 de euro.

Organizațiile non-guvernamentale (ONG) românești se pot înscrie într-un program lansat de ING, prin care pot beneficia de donații pentru proiectele derulate. 

Înscrierile se fac AICI, între 6 și 24 iunie.

Vor fi selectate 30 de ONG-uri, în perioada 24 – 28 iunie, dar doar 16 dintre acestea vor putea beneficia de program pentru cauzele din 2025. Lista finală va fi anunțată în data de 12 iuli

Platforma pentru donații către ONG-uri va fi grupată în 5 categorii: Mediu, Educație, Sănătate, Grupuri vulnerabile sau Situații de urgență.

Platforma Home’Bank Donations Hub vrea să completeze instrumentele disponibile pentru organizații din societatea civilă pentru a digitaliza și eficientiza procesele prin care realizează venituri din donații individuale, venituri care pot contribui substanțial capacității organizațiilor de a își urma misiunea.

În programul se selecție se pot înscrie ONG-uri care:

  • au minimum 2 ani de activitate;
  • au cel puțin 2 proiecte derulate în domeniile în care activează, cu rezultate concrete și cel puțin 500 de beneficiari (direcți și indirecți);
  • au colaborări demonstrabile cu instituții de stat sau private în domeniul în care activează și/sau cu alți actori care contribuie la realizarea misiunii organizației;
  • pot demonstra transparență în raportarea rezultatelor financiare.

De asemenea, sunt eligibile proiecte cu o vechime de cel puțin un an care au impact dovedit asupra beneficiarilor, dar și asupra organizației. Pentru fiecare dintre cele 5 categorii de impact din platformă, se urmărește selectarea unei singure organizații mari, definită printr-un buget anual mai mare de 500.000 de euro. Fiecare participant are dreptul să se înregistreze o singură dată prin completarea unui singur Formular de înregistrare, respectiv un singur Proiect.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!