28.1 C
București
joi, iunie 20, 2024

IT & E-commerce – Antreprenorul Marius Ghenea și Helmut Duckadam, “eroul de la Sevilla”, prezenți la a opta ediție a Transilvania IT Forum – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Transilvania IT Forum își deschide porțile pentru cea de-a opta ediție, găzduită la Hotel Mercure Arsenal din Sibiu, în perioada 11-12 iunie 2024.

Cu peste 100 de participanți deja înscriși, această ediție promite să fie una de excepție, reunind experți și profesioniști din diverse domenii pentru a dezbate pe marginea inovațiilor și tendințelor actuale din sectorul IT...

Marius Ghenea, cunoscut antreprenor și investitor va discuta despre strategii de creștere pentru companii prin digitalizare, în timp ce Dragoș Popescu va sublinia importanța managementului eficient și leadershipului pentru atingerea obiectivelor de business.

Transilvania IT Forum își deschide porțile pentru cea de-a opta ediție, găzduită la Hotel Mercure Arsenal din Sibiu, în perioada 11-12 iunie 2024. Evenimentul, sub tema „De la campioni locali la experți naționali”, se pregătește să devină o platformă esențială pentru profesioniștii IT, facilitând întâlniri între lideri din industrie și clienți pentru schimburi de cunoștințe și discuții relevante.

Cu peste 100 de participanți deja înscriși, această ediție promite să fie una de excepție, reunind experți și profesioniști din diverse domenii pentru a dezbate pe marginea inovațiilor și tendințelor actuale din sectorul IT.

Printre invitații speciali se numără Marius Ghenea și Dragoș Popescu. Marius Ghenea, cunoscut antreprenor și investitor va discuta despre strategii de creștere pentru companii prin digitalizare, în timp ce Dragoș Popescu va sublinia importanța managementului eficient și leadershipului pentru atingerea obiectivelor de business.

Un moment special va fi creat prin prezența legendarului Helmut Duckadam, care va participa activ în prima zi la eveniment, oferind îndrumări și arbitraj la meciurile de fotbal și exercițiile de tras la poartă, activități ce vor condimenta ediția de anul acesta. Supranumit eroul de la Sevilla, Duckadam a intrat în istorie după ce reușea, în 1986, să apere patru penalty-uri în finala unei cupe europene.

O radiografie la zi a evoluției sectorului IT din Transilvania, evenimentul analizează abordarea pe care o adoptă anumiți antreprenori locali, când vine vorba de extinderea afacerilo, contribuția la digitalizarea regiunii etc. În acest context, evenimentul își propune să ofere o imagine de ansamblu asupra transformării digitale și a impactului său economic.

Printre partenerii forumului se numără companii precum Dell, Cisco, HP, Samsung, Aruba, Epson, Bitdefender sau Fortinet. Din partea Bittnet Group vor participa echipele Dendrio, Datatware, Elian, Bittnet Training și Fort.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!