34.7 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024

Antreprenoriat – Startup-ul românesc Stailer, de programări la coafor, investește 100.000 EUR într-un asistent virtual cu inteligență artificială – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Startup-ul Stailer, care dezvoltă o aplicație prin care utilizatorii se pot programa la saloanele de înfrumusețare, investește suma de 100.000 EUR într-un asistent virtual, cu inteligență artificială, potrivit unui comunicat transmis, miercuri, StartupCafe.ro. Firma estimează că va genera cu ajutorul inteligenței artificiale programări în valoare totală de 0,5 milioane EUR în 2024.

În perioada de testare, Stailer AI a gestionat 1243 de conversații, realizând 170 de programări cu o valoare totală a serviciilor de 19.000 lei, susține startup-ul.

Dorești să te programezi la Mihai, vineri de la 16:00 ca de obicei? Are timp liber pentru un tuns.” Astfel, utilizatorii vor putea crea programări cu un singur răspuns afirmativ, iar stilistul va fi notificat imediat.

Startup-ul Stailer, care dezvoltă o aplicație prin care utilizatorii se pot programa la saloanele de înfrumusețare, investește suma de 100.000 EUR într-un asistent virtual, cu inteligență artificială, potrivit unui comunicat transmis, miercuri, StartupCafe.ro.

Firma estimează că va genera cu ajutorul inteligenței artificiale programări în valoare totală de 0,5 milioane EUR în 2024.

Noul tool cu IA pentru programări este un asistent integrat cu platforma Stailer, accesibil pe WhatsApp. Stailer AI permite utilizatorilor să găsească saloane, să facă programări și să gestioneze programările existente în timp real, printr-o interfață de chat care imită conversația cu o persoană reală.

În perioada de testare, Stailer AI a gestionat 1243 de conversații, realizând 170 de programări cu o valoare totală a serviciilor de 19.000 lei, susține startup-ul.

„Principala provocare în implementarea Stailer AI a fost crearea unui sistem modular. Ne-am concentrat pe dezvoltarea unei soluții rapide, stabile și capabile să gestioneze diverse interacțiuni cu utilizatorii. Această abordare ne permite să reutilizăm codul pentru viitoarea soluție de call center bazată pe voce, care va schimba pentru totdeauna modul în care funcționează industria de beauty, digitalizând și automatizând apelurile telefonice. Asigurarea unei comunicări naturale și eficiente, similară cu cea a unei persoane reale, a fost esențială pentru succesul proiectului”, a declarat Attila Gere, CTO și co-fondator Stailer.

În prezent, botul este în versiunea beta, fiind aproape de perfecțiune în proporție de 90%. Îmbunătățirile viitoare vor fi realizate pe baza feedback-ului primit de la utilizatori.

Stailer a integrat funcționalități avansate care să ușureze interacțiunea cu botul și să optimizeze administrarea programărilor.

De exemplu, „robotul” poate să recunoască obiceiurile utilizatorilor și să ofere sugestii personalizate, cum ar fi: „Salut Andrei! Nu am vorbit de 3 săptămâni. Dorești să te programezi la Mihai, vineri de la 16:00 ca de obicei? Are timp liber pentru un tuns.” Astfel, utilizatorii vor putea crea programări cu un singur răspuns afirmativ, iar stilistul va fi notificat imediat.

Firma susține că generează în prezent venituri de 50.000 EUR pe lună și aduce 80.000 clienți către cele 750 saloane partenere. Utilizatorii rezervă servicii în valoare de peste 1.000.000 EUR lunar prin intermediul aplicației.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!