28.1 C
București
joi, iunie 20, 2024

Antreprenoriat – Un nou serviciu lansat de Bolt în România pentru firme – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Cupoanele de călătorie lansate de Bolt Business, divizia pentru transport corporate a aplicației de mobilitate Bolt, au ca scop sprijinirea firmelor cu nevoi specifice de deplasare, spre exemplu la evenimente, pachete de beneficii pentru angajați și îmbunătățirea satisfacției clienților, susține compania într-un comunicat transmis, miercuri, StartupCafe.ro. „Utilizarea Cupoanelor se aplică și restaurantelor partenere Bolt Business, clienții sau partenerii beneficiind de reduceri pentru comenzile de mâncare, atât în zilele obișnuite de lucru, cât și cu ocazia evenimentelor”, susține Denisa Șușca, Business Development Manager, Bolt Business România.

Firmele din România care folosesc serviciul de transport Bolt Business pot împărți sau acoperi integral costul unei curse cu clienții, partenerii sau angajații lor, cu ajutorul unor cupoane de călătorie.

Cupoanele de călătorie lansate de Bolt Business, divizia pentru transport corporate a aplicației de mobilitate Bolt, au ca scop sprijinirea firmelor cu nevoi specifice de deplasare, spre exemplu la evenimente, pachete de beneficii pentru angajați și îmbunătățirea satisfacției clienților, susține compania într-un comunicat transmis, miercuri, StartupCafe.ro.

„Utilizarea Cupoanelor se aplică și restaurantelor partenere Bolt Business, clienții sau partenerii beneficiind de reduceri pentru comenzile de mâncare, atât în zilele obișnuite de lucru, cât și cu ocazia evenimentelor”, susține Denisa Șușca, Business Development Manager, Bolt Business România.

Atunci când o firmă emite un cupon, persoana care efectuează călătoria va primi un cod prin e-mail, pe care îl poate copia și introduce în aplicația Bolt. Firmele pot alege dintre următoarele tipuri de cupoane:

  • Cupoane nelimitate: persoana care primește cuponul poate efectua un număr nelimitat de curse, într-un interval financiar prestabilit.
  • Cupoanele procentuale oferă un procent stabilit de reducere la o cursă până la o anumită sumă. De exemplu, o reducere de 25% la o cursă care nu costă mai mult de  30 de lei.
  • Cupoanele cu sumă fixă acoperă o sumă stabilită, de exemplu o reducere de 25 de lei la o călătorie.

Cupoanele pot fi utilizate pentru orice tip de călătorie de afaceri. Bolt Business este disponibil în peste 40 de țări, iar mai mult de 30.000 de companii utilizează serviciul la nivel global.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!