4.2 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023

HoReCa – Agenția de turism TUI TravelCenter anunță că va lansa anul viitor chartere spre Catania, Olbia, Faro, Napoli, Gran Canaria, Tenerife, Mallorca și Dubrovnik – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Astfel, zborurile spre Catania, Sicilia, de pe Aeroportul Otopeni vor fi operate cu compania aeriană Anima Wings în perioada 5 iunie 2024 – 2 octombrie 2024, în fiecare zi de miercuri.

Zborurile spre Olbia, Sardinia, cu plecare tot din București, vor fi operate între 8 iunie 2024 – 28 septembrie 2024, în fiecare zi de sâmbătă.

O altă noutate este zborul de pe Aeroport Otopeni spre Napoli, între 31 mai 2024 și 18 octombrie 2024, în fiecare zi de vineri și la un tarif pornind de la 548/persoană/sejur (loc cazare în camera dublă).

Agenția de turism TUI TravelCenter, companie parte din Memento Group, anunță că în luna iunie a anului viitor va lansa chartere din București spre Catania (Sicilia), Olbia (Sardinia), Faro (Portugalia), Napoli (Italia), Gran Canaria, Tenerife, Mallorca (Spania) și Dubrovnik (Croația).

”Noutățile de anul viitor sunt charterele din București spre Catania, Sardinia, Faro, Napoli, Gran Canaria, Tenerife, Mallorca și Dubrovnik. Pachetele de vacanță beneficiază de cazări variate, de la apartamente în regim de self catering până la hoteluri de 5 stele, cu sau fără masă, astfel încât să fie acoperite toate tipurile de solicitări și preferințe”, anunță compania, potrivit News.ro.

Astfel, zborurile spre Catania, Sicilia, de pe Aeroportul Otopeni vor fi operate cu compania aeriană Anima Wings în perioada 5 iunie 2024 – 2 octombrie 2024, în fiecare zi de miercuri. Prețul unei vacanțe pornește de la 464 euro de persoană, loc în cameră dublă, fiind incluse zborul, cazarea și trasferurile.

Zborurile spre Olbia, Sardinia, cu plecare tot din București, vor fi operate între 8 iunie 2024 – 28 septembrie 2024, în fiecare zi de sâmbătă. Prețul unui pachet de vacanță pornește la 633 euro/persoană/sejur (loc în camera dublă).

O altă noutate este zborul de pe Aeroport Otopeni spre Napoli, între 31 mai 2024 și 18 octombrie 2024, în fiecare zi de vineri și la un tarif pornind de la 548/persoană/sejur (loc cazare în camera dublă).

Charterul pentru regiunea Algarve din Portugalia va fi pe ruta Otopeni-Faro-Otopeni, cu perioada de operare 5 iunie 2024- 25 septembrie 2024, în fiecare zi de miercuri. O vacanță costă de la 623 euro/persoană pe sejur (loc cazare în camera dublă).

Zborurile pe Gran Canaria, pe ruta Otopeni – La Palma – Otopeni, vor avea în perioada 12 iunie 2024-2 octombrie 2024, în fiecare zi de miercuri și la tarife de la 753 euro/persoană/sejur (loc cazare în camera dublă).

Compania va opera pentru prima dată și chartere pe Tenerife, între 7 iunie 2024 – 4 octombrie 2024, în fiecare zi de vineri. Prețul unui pachet pleacă de la 723 euro/persoană/sejur (cu loc în camera dublă).

Chartele spre Mallorca, tot cu plecare de pe Aeroportul Otopeni, vor fi operate în perioada 9 iunie 2024- 29 septembrie 2024, în fiecare zi de duminică, la prețuri pornind de la 691 euro/persoană/sejur.

În ceea ce privește vacanțe în Dubrovnik, Croația, chartele vor fi operate începând din  8 iunie 2024 și până pe 21 septembrie 2024, în fiecare zi de sâmbătă. Prețul unei vacanșe pornește de la 429 euro/persoană/sejur.

De asemenea, compania va opera și pe destinațiile tradiționale pentru piața turistică românească, Antalya, Creta, Tunisia, Hurghada, Rhodos, care sunt disponibile de la 334 euro/persoană pe sejur.

Turiștii pot opta și pentru vacanțe în România, sejururi la mare, vacanțe exotice, circuite istorice și de aventură, bilete de avion, zboruri charter și pachete turistice pentru toate destinațiile tradiționale de vacanță precum și asigurări de călătorie.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!