34.7 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024

HoReCa – AnimaWings amână unele curse aeriene – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Animawings amână pentru 1 martie 2025 începerea operării curselor aeriene pe ruta Oradea - București, care urmează a fi disponibile în fiecare zi a săptămânii, mai puțin sâmbăta.

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a).

Potrivit acestora, din cele 12 aeronave comandate, sunt semnate contractele pentru opt, două au fost livrate, altele două sunt în întârziere, celelalte urmând să fie livrate în doi ani, arată Agerpres.

Animawings amână pentru 1 martie 2025 începerea operării curselor aeriene pe ruta Oradea – București, care urmează a fi disponibile în fiecare zi a săptămânii, mai puțin sâmbăta.

Evenimente

25 iunie – Medika TV – Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie – Maraton Profit News TV – Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie – Maraton Medika TV – Sanatatea Aparatului Urinar

Deși inițial fusese anunțată intenția lansării curselor pentru luna septembrie a acestui an, patronii companiei, frații Cristian și Marius Pandel, proprietari ai operatorului Christian Tour, au explicat că au apărut întârzieri operaționale la nivel mondial în construcția aeronavelor. Potrivit acestora, din cele 12 aeronave comandate, sunt semnate contractele pentru opt, două au fost livrate, altele două sunt în întârziere, celelalte urmând să fie livrate în doi ani, arată Agerpres.

„Noi, cu acest proiect de aviație ne dorim foarte mult să unim România. Ceea ce ne dorim noi este ceva unic. Lucrăm de cinci ani la acest proiect. Compania este operațională. Am reușit să aducem cele mai moderne aeronave și personal cu experiență. Aeronava va face diferența. Ne vom adresa clientului mediu și premium, clientului care merge în vacanță, în intenția de a uni țara. Noi nu am venit ca să plecăm sau să stăm o perioadă, ci să construim pentru viitor”, a declarat Cristian Pandel.

Animawings va opera cu o flotă de avioane Airbus A220 – 300, de generație nouă, mai mari decât cele cu care se operează în prezent, având capacitate de 148 de locuri, cu cinci locuri pe rând, nu șase.

Reprezentanții companiei Animawings au mai menționat că „prețurile vor fi foarte accesibile”, existând și oportunitatea unor abonamente.

„Noi ne poziționăm ca și companie smartcost, adică acordăm o atenție mai mare spațiului interior, la bagajele incluse, și chiar și acolo unde sunt diferențe de clasă, diferența e foarte mică”, a precizat directorul de marketing Diana Dima.

Odată cu Oradea, Animawimgs va deschide curse și pe relația Cluj și Iași, toate trei având din București, cu escale scurte, legături către Paris-Charles de Gaulle, Stockholm-Arlanda și Cipru-Larnaca. Reprezentanții companiei au mai menționat că intenționează ca apoi să deschidă și curse aeriene care să lege capitala de Timișoara, Suceava și Baia Mare.

Christian Tour Holding, cel mai mare operator de chartere de pe piața autohtonă, deținut de frații Cristian și Marius Pandel, care controlează și agenția de turism Christian Tour, a preluat recent, din nou, sub control compania aeriană de chartere Anima Wings Aviation, al cărei acționar majoritar era compania greacă Aegean Airlines.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!