1.7 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023

HoReCa – Bolojan s-a înțeles cu Erbașu pentru un hotel de peste 10… – Sinteza

4 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, și Cristian Erbașu, directorul general al companiei Construcții Erbașu SA, au semnat contractul de constituire a dreptului de superficie asupra unui teren pentru construirea unui hotel în valoare de peste 10 milioane de euro, anunță Consiliul Județean Bihor.

”Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, și Cristian Erbașu, directorul general al companiei Construcții Erbașu SA, au semnat contractul de constituire a dreptului de superficie asupra unui teren pentru construirea unui hotel în valoare de peste 10 milioane de euro, scrie News.ro. La semnarea contractului a fost prezent și Călin Roman, directorul Erbașu Transilvania.

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, și Cristian Erbașu, directorul general al companiei Construcții Erbașu SA, au semnat contractul de constituire a dreptului de superficie asupra unui teren pentru construirea unui hotel în valoare de peste 10 milioane de euro, anunță Consiliul Județean Bihor.

”Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, și Cristian Erbașu, directorul general al companiei Construcții Erbașu SA, au semnat contractul de constituire a dreptului de superficie asupra unui teren pentru construirea unui hotel în valoare de peste 10 milioane de euro, scrie News.ro.

La semnarea contractului a fost prezent și Călin Roman, directorul Erbașu Transilvania.

Terenul se află în proprietatea Consiliului Județean Bihor și are o suprafață de 3.981 mp. Amplasamentul este situat într-o zonă centrală, în vecinătatea Muzeului Țării Crișurilor și a viitorului Centru Cultural Multifuncțional, clădire destinată susținerii unor activități culturale și recreative.

Compania Construcții Erbașu SA a câștigat licitația lansată de Consiliul Județean Bihor în luna octombrie a acestui an.

Dreptul de superficie se constituie pe o perioadă de 25 de ani. Investitorul va plăti o redevență de 7,5 euro/mp/an, echivalentul a 187,5 euro/mp/25 ani. În total, redevența plătită Consiliului Județean Bihor pentru întregul amplasament în cei 25 de ani se ridică la 746.437,5 euro.

„Din această zi începe practic perioada pe care compania o are la dispoziție, conform contractului, să demareze partea de proiectare, să finalizeze în șase luni proiectul tehnic și apoi să obțină avizele și autorizațiile necesare. Foarte probabil în toamna anului viitor vor începe lucrările de construcție a hotelului pe terenul Consiliului Județean Bihor, situat în spatele Muzeului Țării Crișurilor”, a declarat Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor. 

Hotelul va fi o investiție privată. Clădirea ar urma să aibă un regim de înălțime D+P+7E, cu o suprafață construită la sol de 1.280 mp.

Hotelul va avea o capacitate de cazare pentru cel mult 280 de persoane. Amenajările exterioare vor presupune o cale de acces auto și pietonal, o parcare auto cu 18 locuri și spații verzi.

Investiția se va realiza în patru faze. Prima fază a proiectului prevede realizarea documentației tehnico-economice a obiectivului de investiții, în termen de maxim 6 luni de la perfectarea contractului de superficie. A doua fază a proiectului constă în obținerea autorizației de construire în termen de maxim 4 luni de la data perfectării Documentației tehnico-economice.

Următoarea etapă presupune demararea construcției, în termen de maxim 1 lună de la data obținerii autorizației de construire, iar ultima fază prevede finalizarea investiției într-o perioadă de maxim 2 ani de la data eliberării autorizației de construire. 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!