24 C
București
miercuri, iulie 24, 2024

HoReCa – Premier Hospitality preia operarea hotelului Ramada Sibiu, deținut de familia Carabulea – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Premier Hospitality va derula un program de investiții de aproximativ 3 milioane de euro, care va include atât modernizarea hotelului, cât și dezvoltarea personalului cu scopul de a aduce proprietatea la standardele actuale de echipare si servicii.

Premier Hospitality este una dintre cele mai cunoscute companii de consultanță în domeniul hotelier din România și activează pe piață de peste 12 ani.

Premier Hospitality, companie independentă de consultanță și management în domeniul hotelier din România, condusă de Lucian Marinescu și Călin Ile, preia operarea hotelului Ramada Sibiu, printr-un contract de tip lease pentru o perioadă de 20 de ani, conform informațiilor primite de Profit.ro.

Evenimente

25 iunie – Medika TV – Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie – Maraton Profit News TV – Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie – Maraton Medika TV – Sanatatea Aparatului Urinar

Premier Hospitality va derula un program de investiții de aproximativ 3 milioane de euro, care va include atât modernizarea hotelului, cât și dezvoltarea personalului cu scopul de a aduce proprietatea la standardele actuale de echipare si servicii. Investiția este structurată pe termen mediu, în etape deja planificate.

„Observăm un interes sporit din partea proprietarilor și investitorilor din industria ospitalității pentru sevicii de operare hotelieră fie de management, fie de lease și suntem pregătiți să răspundem acestor cereri. Proiectul este emblematic pentru Sibiu și pentru întreaga țară fiind un hotel deja cunoscut și apreciat. Pentru mine personal este o locație importantă în mod particular deoarece am făcut parte din echipa care a dezvoltat-o și inaugurat-o în 2007. Este un angajament ambițios și responsabil al companiei noastre bazat pe încrederea în capacitatea noastră și a echipei noastre de a livra performanță și rezultate superioare”, a spus Lucian Marinescu. 

Premier Hospitality preia operarea hotelului Ramada Sibiu, deținut de familia Carabulea

La rândul său, Călin Ile asigură și conducerea companiei Aro-Palace Brașov, din poziția de președinte al Consiliului de Administrație.

Premier Hospitality preia operarea hotelului Ramada Sibiu, deținut de familia Carabulea

Premier Hospitality este una dintre cele mai cunoscute companii de consultanță în domeniul hotelier din România și activează pe piață de peste 12 ani. A fost implicată în mai mult de 50 de proiecte aflate în diverse faze de execuție, atât independente, cât și afiliate brandurilor internaționale.

În 2022, Premier Hospitality a fost licențiată ca operator independent pentru hotelurile francizate sub brandurile grupului hotelier Marriott International in Europa.

În luna februarie, Hotelul Doubletree by Hilton Oradea a trecut de la un contract de management la unul de franciză. În acest sens s-a apelat la serviciile Premier Hospitality.

Familia Carabulea deține, printre altele, și grupul Atlassib, unul dintre cei mai mari transportatori de călători pe distanțe lungi din România.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!