21.7 C
București
luni, iulie 22, 2024

HoReCa – Vodafone Romania va facilita monitorizarea și protejarea ecosistemului Deltei Dunării și a județului Tulcea – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Vodafone Romania, al doilea jucător local de telecomunicații mobile, a câștigat o licitație organizată de Invite Systems, fosta Ad Net Market Media, pentru furnizarea de echipamente necesare punerii în producție a unei platforme tehnologice.

Contractul este parte a proiectului "Creșterea competitivității inovative a Invite Systems prin investiții inițiale de inovare în scopul realizării unei platforme tehnologice Smart Delta, în cadrul unei unități nou înființate pentru realizarea activităților de cercetare-dezvoltare în colaborare efectivă - cod SMIS 121884"...

Contractul prevede achiziționarea unui sistem de procesare și stocare tip cloud pentru producție, compus din 16 echipamente pentru procesarea datelor tip rackmountable, a două echipamente de interconectare, a două echipamente de tip firewall, a unui echipament de stocare de tip unificat, a unui sistem procesare grafică pentru producție, a unui sistem distribuit emisie - recepție radioelectromagnetic, compus din 60 de bucăți Gateway.

Vodafone Romania, al doilea jucător local de telecomunicații mobile, a câștigat o licitație organizată de Invite Systems, fosta Ad Net Market Media, pentru furnizarea de echipamente necesare punerii în producție a unei platforme tehnologice. Finanțat de fonduri europene, contractul a fost estimat la 15,75 milioane de lei, fără TVA, iar atribuirea s-a realizat pentru suma de 15,43 milioane de lei, fără TVA.

Operatorul de telefonie mobilă a fost singurul ofertant în cadrul procedurii de atribuire.

Contractul este parte a proiectului „Creșterea competitivității inovative a Invite Systems prin investiții inițiale de inovare în scopul realizării unei platforme tehnologice Smart Delta, în cadrul unei unități nou înființate pentru realizarea activităților de cercetare-dezvoltare în colaborare efectivă – cod SMIS 121884”.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă realizarea unei platforme inovative de comunicații specifice pentru monitorizarea și protejarea ecosistemului Deltei Dunării și a județului Tulcea, cu ajutorul unei matrici senzoriale și elemente de control la distanță, în cadrul unei unități nou înființate. Scopul proiectului este de a stimula parteneriatul cu institutele de cercetare-dezvoltare și universități, în scopul inovării de produse și procese în sectorul TIC – Internetul viitorului.

„Investiția inițială are scopul de a dezvolta o platformă tehnologică inovativă de comunicații, parcurgând etape specifice CDI, în colaborare efectivă cu organizații de CD și finalizând cu investiții în echipamente de cea mai recentă tehnologie pentru introducere în producție. În urma implementării proiectului sunt așteptate următoarele rezultate: elaborare studii și rapoarte de cercetare/experimentare, realizarea prototipului platformei Smart Delta și a rapoartelor de achiziții, inovare proces, monitorizare și audit, depunerea cererii de brevet”, scrie într-un document de prezentare.

Contractul prevede achiziționarea unui sistem de procesare și stocare tip cloud pentru producție, compus din 16 echipamente pentru procesarea datelor tip rackmountable, a două echipamente de interconectare, a două echipamente de tip firewall, a unui echipament de stocare de tip unificat, a unui sistem procesare grafică pentru producție, a unui sistem distribuit emisie – recepție radioelectromagnetic, compus din 60 de bucăți Gateway.

Vodafone Romania este parte a grupului britanic de telecomunicații Vodafone.

Invite Systems este controlată integral de Tiberiu George Croitorul și furnizează servicii de internet și voce, operând două centre de date bazate pe standardul Tier 3 în București și Ploiești.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!