20.1 C
București
vineri, iunie 14, 2024

Imobiliare – Acționarii Aro Palace au respins propunerea pentru contractarea a 35 de milioane de euro pentru renovarea hotelurilor Capitol și Aro Palace – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Acționarii Aro Palace au respins astăzi, 25 aprilie, propunerea pentru contractarea a 35 de milioane de euro pentru renovarea hotelurilor Capitol și Aro Palace, potrivit unui anunț remis Bursei de la București.

A fost aprobată suma maximă de 2,7 milioane de euro pentru renovarea hotelului Aro Palace.

Pe ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor s-a aflat și contractarea de împrumuturi bancare de până la 35 de milioane de euro pentru renovarea celor două hoteluri din portofoliu.

Acționarii Aro Palace Brașov (BVB:ARO) au respins „contractarea de împrumuturi bancare în vederea reanalizării propunerii și supunerii la vot în cadrul unei alte adunări generale a acționarilor ce urmează a fi convocată de Aro-Palace S.A.”, se arată în anunțul companiei.

Pe ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor s-a aflat și contractarea de împrumuturi bancare de până la 35 de milioane de euro pentru renovarea celor două hoteluri din portofoliu. Este vorba de hotelul Capitol, care se va redeschide sub brandul Mercure și renovarea Aro Palace sub brandul Hyatt.

Aro Palace a anunțat luna trecută că a semnat o scrisoare de intenție pentru a intra într-un acord de franciză cu Hyatt Hotel Corporation, în urma căruia hotelul Aro Palace Brașov va intra în familia internațională de hoteluri a renumitei mărcii Hyatt. Hotelul va fi operat sub numele „Hyatt Regency, Aro Palace Brasov”.

De asemenea, acționarii au aprobat rectificarea planului de investiții pentru acest an cu suma maximă de 2,7 milioane de euro aferenta renovării hotelului Aro Palace din Brașov.

Înființat în 1939, Aro Palace dispune de 189 de camere și suite, 67 de camere executive și suite, un spa de lux, baruri și săli destinate evenimentelor de business. Din portofoliul companiei mai face parte și hotelul Capitol, care are 180 de camere și este dotat cu facilități de conferință și două restaurante, care trece printr-un proces radical de restructurare și care își va deschide porțile la finele lui 2025 sub marca Mercure Brasov Centre.

Acționarul majoritar al companie este Transilvania Investments Alliance (85,7399%), iar restul acțiunilor sunt deținute de Winner First (10,2493%), persoane fizice (3,9182 %) și persoane juridice (0,0926 %). Winner First este o companie controlată indirect de președintele Băncii Transilvania, Horia Ciorcilă.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!