23.9 C
București
marți, iulie 23, 2024

Imobiliare – Arhitecții de la PickTwo Studio se extind în SUA – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Reprezentanții PickTwo estimează că extinderea pe această nouă piață va genera în următorul an afaceri de 400.000 de euro și un număr mediu de șase-opt proiecte pe an.

În primele patru luni din 2024, PickTwo a derulat proiecte pe horeca și retail cu afaceri generate de peste 460.000 de euro.

Pentru acest an, estimările arată că PickTwo va înregistra o creștere de 10% în cifra de afaceri, depășind 1,3 milioane de euro.

PickTwo Studio își extinde prezența pe piețele internaționale. Compania a încheiat un parteneriat strategic cu o companie de arhitectură și design de interior din California.

Colaborarea va permite studioului să își aducă expertiza pe o piață matură și dinamică precum cea din Statele Unite, fără a se limita exclusiv la aceasta. Reprezentanții PickTwo estimează că extinderea pe această nouă piață va genera în următorul an afaceri de 400.000 de euro și un număr mediu de șase-opt proiecte pe an.

„Piața din SUA este dinamică, atractivă, cu un ritm de lucru accelerat, care stimulează creativitatea echipei, un motiv în plus pentru care ne-am dorit acest parteneriat. Extinderea în Statele Unite nu doar că va deschide noi oportunități pentru PickTwo Studio, dar va și consolida prezența internațională a brandului, facilitând accesul la o clientelă diversificată și exigentă”, spune Sebastian Mîndroiu, cofondator PickTwo Studio.

PickTwo a finalizat deja două proiecte de amenajare în SUA pe segmentul horeca, proiecte ce au confirmat parteneriatul ce se va derula sub brandul Vive.Co Studio. Birourile din SUA vor fi conduse de cofondatorii de Bethany Deac, arhitect și Principle Vive.Co, și Bogdan Deac, Business Developer.

În primele patru luni din 2024, PickTwo a derulat proiecte pe horeca și retail cu afaceri generate de peste 460.000 de euro. Pentru acest an, estimările arată că PickTwo va înregistra o creștere de 10% în cifra de afaceri, depășind 1,3 milioane de euro.

Fondat în 2013 de către Sebastian Mîndroiu și Radu Călin, PickTwo Studio s-a specializat inițial în design interior pentru sectorul horeca, retail și rezidențial. În 2023, compania și-a extins portofoliul de servicii, adăugând o divizie dedicată proiectelor rezidențiale. Până în prezent, PickTwo a finalizat peste 500 de proiecte de design interior, cu un buget total investit de peste 100 de milioane de euro.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!