12.8 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024

Imobiliare – Avangarde City – confort, calitate şi locaţie de vis în Bucureşti – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Fiecare apartament este finisat cu gust, iar paleta de culori moderne cuprinde nuanțe calde și atractive, care adaugă valoare unităților locative.

Avangarde City este localizat în zona rezidențială Militari-Roșu din București, o zonă aerisită și liniștită, la doar 15 minute de centrul orașului.

Ansamblul beneficiază de acces facil la mijloacele de transport în comun, precum liniile STB: 178, 138 și Maxi Taxi, precum și la diverse centre comerciale (Lidl, Auchan, Metro, Brico Depot).

Constructor de încredere

Societatea Avangarde Group are o experiență bogată în domeniul imobiliar, fiind unul dintre cei mai activi dezvoltatori de ansambluri rezidențiale din București. Dezvoltatorul oferă aceeași experiență în construcții și amenajări interioare, transformând fiecare apartament într-un spațiu confortabil și modern. Toate acestea fac din Avangarde City o alegere excelentă pentru cei care caută o locuință nouă, modernă, cu finisaje de cea mai bună calitate și un preț corect.

În ceea ce privește oferta de apartamente, Avangarde Grop dispune de o varietate atractivă, care prezintă o opțiune potrivită pentru toate nevoile. Fiecare apartament este finisat cu gust, iar paleta de culori moderne cuprinde nuanțe calde și atractive, care adaugă valoare unităților locative. Toate apartamentele sunt construite cu materiale de cea mai bună calitate, izolația și termoizolația fiind la standardele cele mai înalte. Aici avangardecity.ro puteţi vedea mai multe detalii.

Locație de vis şi accesibilitate

Avangarde City este localizat în zona rezidențială Militari-Roșu din București, o zonă aerisită și liniștită, la doar 15 minute de centrul orașului.

Ansamblul beneficiază de acces facil la mijloacele de transport în comun, precum liniile STB: 178, 138 și Maxi Taxi, precum și la diverse centre comerciale (Lidl, Auchan, Metro, Brico Depot). În apropiere se află și grădinițe, școli, parcuri, săli de sport, terase, restaurante, farmacii și alte facilități urbane. Acesta este un punct de referință al confortului și al calități, pentru cei care își doresc o locuință care să le îndeplinească așteptările într-un mediu propice.

Confort și calitate

Apartamentele din Avangarde City sunt construite și finisate cu cele mai bune materiale și respectă normele de construcție în vigoare, atât din punct de vedere seismic, cât și din punct de vedere al izolării termice și fonice. Ansamblul are administrare proprie și salubritate asigurată. De asemenea, dispune de apă, canalizare, gaz, internet și cablu TV.

Apartamente cu suprafață generoasă

Amplasat pe o suprafață de 65.000 mp, ansamblul Avangarde City cuprinde 17 imobile cu un regim de înălțime format din D+P+7E (demisol + parter + 7 etaje), fiind deservite de lifturi moderne. Ansamblul oferă un număr de 3500 de apartamente atractove (garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere), cu suprafețe cuprinse între 35 și 75 mp. Apartamentele sunt finalizate și amenajate cu materiale de calitate superioară, precum gresie, faianță, parchet laminat, uși interioare din lemn masiv, uși metalice la intrare, tâmplărie PVC cu geam termopan etc. Sunt spațioase, luminoase şi confortabile, fiind disponibile garsoniere, apartamente cu două și trei camere, la prețuri accesibile.

Oportunitatea de a-ți achiziționa propria locuință

Ansamblul Avangarde City este construit de un dezvoltator direct și nu implica comision pentru vânzare. Astfel, aceasta reprezintă o oportunitatea pentru oricine în căutarea unei locuinţe de vis care chiar să aducă şi un profit rezonabil. În cazul în care decideți să vă achiziționați un apartament în Avangarde City, puteți profita de ofertele speciale disponibile și puteți fi siguri că veți beneficia de confort și calitate deosebită chiar și la prețuri convenabile.

Preţuri competitive

Ansamblul Avangarde City are prețuri competitive pe piața imobiliară din București, pornind de la 35.000 euro pentru o garsonieră și ajungând până la 68.900 euro pentru un apartament cu 3 camere. Prețurile includ TVA și loc de parcare subteran sau suprateran. De asemenea, cumpărătorii beneficiază de comision 0% la achiziționare, direct de la dezvoltator.

În concluzie, Avangarde City este un ansamblu rezidențial de excepție, care îmbină perfect confortul și calitatea cu o locație de vis. Dacă vă interesează să vă achiziționați un apartament nou, confortabil şi de calitate într-o zonă rezidențială de vis din București, Avangarde City este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. De ce să nu vă oferiți mai mult confort și un mod de viaţă mai sigur într-un loc dacă aveţi ocazia?

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!