11 C
București
vineri, februarie 23, 2024

Imobiliare – Descoperă beneficiile oferite de închirierea unor spații de birouri full-service în inima orașului București – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Situat într-o clădire cu valoare istorică, recent renovată, consolidată și modernizată de către dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe, aflată aproape de Km 0 al capitalei, centrul de afaceri H Private Arghezi îți oferă numeroase facilități și servicii, spații de lucru de moderne unde accentul este pus pe calitate, dar și acces la o rețea globală de profesioniști cu care poți interacționa, schimba idei sau chiar semna parteneriate de business.

Mai mult, soluția de închiriere a spațiilor de birouri full-service, amenajate și mobilate permite companiilor să salveze timp și resurse, mutarea sau relocarea într-un centru de afaceri realizându-se într-un timp mult mai scurt decât într-un spațiu de birouri conventional neamenajat.

De asemenea, Centrul dispune și de patru săli de meeting echipate cu tehnologie de ultimă generație, cu diferite configurații, ideale pentru conferințe, mese rotunde, traininguri ori ședințe de consiliu de până la 40 de persoane în regim “sitting”, teleconferințe sau ședințe restrânse de până la 4 participanți.

Dacă și tu te numeri printre cei care-și doresc prețuri corecte și facilități premium pentru ca afacerea ta să crească și să se dezvolte armonios, acum ai la dispoziție o opțiune flexibilă și avantajoasă de închiriere birouri în București: H Private Arghezi.

Situat într-o clădire cu valoare istorică, recent renovată, consolidată și modernizată de către dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe, aflată aproape de Km 0 al capitalei, centrul de afaceri H Private Arghezi îți oferă numeroase facilități și servicii, spații de lucru de moderne unde accentul este pus pe calitate, dar și acces la o rețea globală de profesioniști cu care poți interacționa, schimba idei sau chiar semna parteneriate de business.

Accesează un produs de spații de birouri „la cheie” complet servisate și o locație privilegiată

Adițional serviciilor, designului de interior și a pieselor de mobilier atent selecționate sau executate la comandă, unul dintre avantajele de necontestat ale spațiilor de birouri oferite de H Private Arghezi este locația ultracentrală. Amplasat în inima capitalei, cu acces direct la toate arterele centrale, centrul nostru de business a fost poziționat și gândit astfel încât să faciliteze accesul chiriașilor la multiple instituții publice sau financiare private, dar și să încurajeze utilizarea transportului în comun sau a celui alternativ.

Un alt avantaj important al centrului este configurația generoasă de spații de birouri disponibile care poate acomoda atât echipe de 1-2 persoane, cât și echipe de mari dimensiuni. Mai mult, soluția de închiriere a spațiilor de birouri full-service, amenajate și mobilate permite companiilor să salveze timp și resurse, mutarea sau relocarea într-un centru de afaceri realizându-se într-un timp mult mai scurt decât într-un spațiu de birouri conventional neamenajat.

Spații de lucru noi și o clădire de birouri modernă, cu facilități de clasă A

Spațiile de birouri full-service de la H Private Arghezi sunt echipate cu sisteme de acces securizat de ultimă generație și infrastructură IT modernă pentru a răspunde chiar și celor mai ambițioase cerințe ale chiriașilor. De asemenea, Centrul dispune și de patru săli de meeting echipate cu tehnologie de ultimă generație, cu diferite configurații, ideale pentru conferințe, mese rotunde, traininguri ori ședințe de consiliu de până la 40 de persoane în regim “sitting”, teleconferințe sau ședințe restrânse de până la 4 participanți.

În plus, ai la dispoziție și numeroase alte servicii, toate incluse în costul fix al chiriei lunare. Iar pentru întâlnirile informale sau pentru momentele de relaxare de pe parcursul zilei, poți accesa oricând zona de lounge care te așteaptă într-o atmosferă discretă, elegantă și confortabilă.

Iată câteva dintre facilitățile de care se pot bucura chiriașii H Private:

  • Business Concierge
  • Rețea IT securizata (echipă de suport dedicată)
  • Wi-Fi de mare viteză
  • Termostat individual în fiecare birou
  • Supraveghere CCTV 24/7
  • Acces securizat 24/7
  • Găzduire sediu social la adresa Centrului
  • Chicinetă la fiecare etaj
  • Cafea, ceai și apă din partea H Private

Chiria lunară este de tip all-inclusive (Chirie 360o), ceea ce înseamnă că tu te bucuri de o mai mare predictibilitate asupra bugetelor și cheltuielilor, nu ai costuri extra pentru internet, servicii de curățenie sau consumabile de bază, dar și că ai zero costuri cu amenajarea și mobilarea spațiului închiriat. Astfel, prin închirierea unui birou complet mobilat și servisat, te poți concentra pe obiectivele afacerii, fără grija administrării spațiului de lucru sau a altor cheltuieli suplimentare.

Așadar, alegerea unui spațiu de birouri full-service depășește statutul de a fi o simplă decizie de afaceri și devine o investiție în succesul și prestigiul afacerii tale. Iar H Private Arghezi îți oferă toate resursele necesare pentru a-ți propulsa afacerea la următorul nivel.

Fă pasul decisiv către eficiență și inovație, intră pe hprivate.ro și programează o vizită la centru. Convinge-te de atuurile unui mediu de lucru creat de profesioniști pentru profesioniști!

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!