25.8 C
București
duminică, aprilie 14, 2024

Imobiliare – Dezvoltatorul Euro Vial investește peste 50 de milioane de euro într-un proiect cu 800 de apartamente și un strip mall la Constanța – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Euro Vial Residence, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori activi pe piața imobiliară regională din Constanța, a cumpărat șase hectare de teren în zona de nord a orașului Constanța, spre Ovidiu. Valoarea tranzacției este de 6,5 milioane de euro, a anunțat compania. La finalizare, pe teren vor fi 800 de apartamente și case, un centru

Euro Vial Residence, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori activi pe piața imobiliară regională din Constanța, a cumpărat șase hectare de teren în zona de nord a orașului Constanța, spre Ovidiu. Valoarea tranzacției este de 6,5 milioane de euro, a anunțat compania.

La finalizare, pe teren vor fi 800 de apartamente și case, un centru comercial de tip strip mall de 10.000 de mp, zone verzi, spații de servicii și magazine de dimensiuni mai reduse.

Întreaga suprafață de teren este parcelată în 12 loturi, compania urmând să demareze în perioada următoare lucrările de infrastructură generală pentru toate loturile, de la rețeaua de drumuri cu acces direct în Bulevardul Tomis, la racordarea la toate rețelele de utilități publice (canalizare, alimentare cu apă, energie și gaz), lucrări care vor necesita o investiție estimată de 1,5 milioane de euro.

Concomitent, Euro Vial se află în discuții cu un important operator de supermarketuri la nivel național pentru a deschide o unitate în cadrul strip mall-ului care va fi dezvoltat în cadrul proiectului.

După finalizarea lucrărilor de infrastructură urmează să fie demarată și prima fază a proiectului rezidențial, care va include trei imobile cu șase etaje și un total de peste 200 de apartamente, spații comerciale la parterul blocurilor și locuri de parcare exterioare. Compania dorește de asemenea să inițieze negocieri cu potențiali parteneri, în vederea demarării concomitente a mai multor faze de dezvoltare a componentei rezidențiale din cadrul proiectului.

”Având în vedere dimensiunea terenului, vom dezvolta unul dintre cele mai ample proiecte rezidențiale din Constanța. Va fi un proiect mixt, cu multiple funcțiuni pentru viitorii săi locuitori, amplasat în zona de nord a orașului, cea mai căutată zonă atât de către constănțeni cât și de către investitorii din alte regiuni. În total, noul proiect va atrage o investiție de peste 50 de milioane de euro”, a declarat Virgil Lixandru, managing partner Euro Vial Residence.

Proiectul va fi amplasat în zona Palazul Mare din nordul Constanței, aflată în plină dezvoltare urbanistică și în apropierea Ovidius Clinical Hospital, cel mai mare spital privat generalist din zona Dobrogei, a viitoarei școli private Spectrum, una dintre cele mai prestigioase instituții private de învățământ din oraș, și a unei clinici dermatologice.

Euro Vial Residence a finalizat trei proiecte rezidențiale în Mamaia – Sea ON și Lake ON – și în București – Forest ON, în zona Băneasa – cu un total de 604 apartamente, în urma unor investiții totale de 55 de milioane de euro. Dezvoltatorul construiește în prezent alte două proiecte rezidențiale, Private Lake din Mamaia, cu livrare prevăzută pentru luna decembrie 2024 și unde jumătate dintre locuințe au fost vândute, și Labirint Residence în Constanța, ambele însumând 112 apartamente. Compania a achiziționat și domeniul Clos des Colombes din 23 August – Olimp, una dintre cele mai renumite podgorii de pe litoralul românesc.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!