24.5 C
București
miercuri, mai 31, 2023

Imobiliare – North Bucharest Investments preia proiect imobiliar de lux Medusa Residence, situat în zona Pipera – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Proiectul, dezvoltat de Metropolitan Group, este finisat în totalitate cu elemente Versace Ceramics, iar investiția se ridică la 20 de milioane de euro.

Medusa Residence este amplasat în zona Pipera și oferă 28 de vile, cu fațade ventilate și iluminate arhitectural.

Medusa Residence oferă suprafețe utile mari, de la 250 mp și până la 500 mp construiți, terase generoase și tavane înalte de până la 2,90 m.

Proiectul, dezvoltat de Metropolitan Group, este finisat în totalitate cu elemente Versace Ceramics, iar investiția se ridică la 20 de milioane de euro. De vânzarea locuințelor din Medusa Residence se ocupă în exclusivitate North Bucharest Investments.

Medusa Residence este amplasat în zona Pipera și oferă 28 de vile, cu fațade ventilate și iluminate arhitectural.

“Suntem onorați să reprezentăm un astfel de proiect, care este un etalon în ceea ce privește designul, finisajele și experiența exclusivistă de locuire pe care o oferă. Medusa Residence va fi un proiect-reper, într-un segment de nișă ce capătă amploare în ultimii ani în România și anume, proiecte cu adevărat de lux”, spune Vlad Musteață (foto), fondatorul și CEO al North Bucharest Investments.

Dezvoltatorul Medusa Residence nu este la prima experiență în ceea ce privește ansamblurile de lux. Metropolitan Group dezvoltă în prezent și proiectului exclusivist Elie Saab Towers, aflat în zona Băneasa.

“Medusa Residence reprezintă pentru noi o nouă provocare și prin dezvoltarea acestui proiect aducem în premieră prestigiosul brand Versace Ceramics în România, într-un ansamblu exclusivist și complet securizat”, explică Robertino Georgescu, fondatorul Metropolitan Group.

Medusa Residence oferă suprafețe utile mari, de la 250 mp și până la 500 mp construiți, terase generoase și tavane înalte de până la 2,90 m. Prețurile vilelor încep de la 1,35 mil. Euro.

“Cu o calitate a construcției excelentă, o atenție la detalii impresionantă, Medusa Residence reprezintă o oportunitate unică de locuire, într-un spațiu deosebit, unde confortul, eleganța, rafinamentul și tehnologia de vârf sunt îmbinate atât de armonios”, mai spune Vlad Musteață, fondatorul și CEO al North Bucharest Investments.

Structura vilelor cuprinde:

– parterul, care oferă un open space living – cu o baie dedicată și bucătărie;
– etajul 1 – găzduiește trei dormitoare și două băi;
– etajul 2 – aduce proprietarilor un dormitor de oaspeți și o baie adițională.

Despre North Bucharest Investments (NBI)

North Bucharest Investments (NBI) este un grup de companii din segmentul imobiliar rezidenţial, ce activează pe două linii de business: activitate investiţională şi servicii de intermediere.

NBI Group a fost fondat în anul 2011, în Republica Moldova, de omul de afaceri Vlad Musteață, iar din vara anului 2022 a intrat și pe piața din România. Grupul NBI a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de peste 25 de milioane de lei, cifră susţinută de cele peste 130 de tranzacţii derulate în România.

Pentru anul 2023, compania preconizează dublarea cifrei de afaceri.

 

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!