15.2 C
București
luni, mai 27, 2024

Imobiliare – One United Properties a cumpărat o clădire nefinalizată și abandonată, a cărei dezvoltare a fost începută de Christian Popescu Strohlen. Investiția este de 48 de milioane de euro – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

One United a cumpărat o clădire nefinalizată și abandonată de lângă Ateneu, peste drum de hotelul Mercure din București, pe de strada Georges Clemenceau nr 8-10.

Clădirea este nefinalizată și abandonată, iar valoarea netă a tranzacției este de 13,5 milioane de euro.

One United spune că valoarea brută de dezvoltare este de 48 de milioane de euro, iar noul proiect se va numit One Plaza Athenee.

One United Properties a încheiat un contract de vanzare-cumparare a imobilului de lângă Ateneul Român, care a aparținut omului de afaceri Christian Popescu Strohlen, și care anunța aici un hotel sub brandul Indigo al lanțului InterContinental, dar și o galerie comercială cu branduri de lux – Vendome Gallery. Clădirea este nefinalizată și abandonată, iar valoarea netă a tranzacției este de 13,5 milioane de euro. One United spune că valoarea brută de dezvoltare este de 48 de milioane de euro, iar noul proiect se va numit One Plaza Athenee. Vânzătorul este Keys MS Clemenceau, deținută de Keys REIM, o companie franceză cu active de 1,4 miliarde de euro.

Proprietatea are un teren de circa 1.361 mp, iar suprafața totală construită este de 10.154 mp, din care aproximativ 6.410 mp suprateran. Dezvoltatorul vrea ca aici să fie un hotel de tip lifestyle de cinci stele, cu 100 de camere și servicii aferente, piscină, SPA, un restaurant și alte facilitati la parter. Inaugurarea este estimată pentru 2025.

„Ne aflăm în negocieri cu mai multe branduri globale, pentru operarea hotelului cu contract pe mai mulți ani”, spune Victor Căpitanu, cofondator One United Properties.

Ce proprietăți vechi a mai cumpărat One United Properties în București

Înainte de criză, omul de afaceri Christian Popescu Strohlen, care deține Marvel Promotion și care a construit complexul cu apartamente Monte Carlo Palace din apropierea Romexpo, anunța pentru clădirea din Clemenceau The Vendôme Palace & Galerie, un hotel de cinci stele cu o galerie comercială cu magazine ale unor branduri de lux. Investiția anunțată atunci a fost de 20 milioane euro. Popescu a vândut clădirea în 2014.

One United a achiziționat anul trecut Casa Braikoff, care acum este în curs de renovare completă și va fi cunoscută drept One Athenee. În martie anul acesta, dezvoltatortul a cumpărat fosta fabrica Ford, din One Floreasca City, aflată și ea în curs de restaurare și care la finalizare va fi un spațiu comercial, One Gallery. Recent, compania a mai cumpărat trei clădiri din apropierea Teatrului Odeon și a Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!