24 C
București
miercuri, iulie 24, 2024

Imobiliare – Vastint, care are același acționar ca și IKEA, a finalizat achiziția unui teren în zona Timpuri Noi din Capitală – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Acționarii dezvoltatorul grec Reds, parte din grupul Ellaktor, au decis în 2021 vânzarea unui teren în București către Vastint pentru suma de 11,4 milioane de euro. Acum, tranzacția a fost finalizată, potrivit publicației elene NewMoney. Vânzarea terenului, care are o suprafață de aproape 8.000 mp, de pe strada Avalanșei din Capitală, aflat în proprietatea firmei Profit

Acționarii dezvoltatorul grec Reds, parte din grupul Ellaktor, au decis în 2021 vânzarea unui teren în București către Vastint pentru suma de 11,4 milioane de euro. Acum, tranzacția a fost finalizată, potrivit publicației elene NewMoney.

Vânzarea terenului, care are o suprafață de aproape 8.000 mp, de pe strada Avalanșei din Capitală, aflat în proprietatea firmei Profit Constuct, a fost finalizată miercuri, 5 aprilie, se mai arată în anunțul comapaniei.

În plus, a fost semnat tot cu Vastint  un contract de prevânzare a unui teren de 1.170 de mp de pe strada Tăbăcarilor, din apropierea terenului de pe Avalanșei, pentru care a fost plătit un avans de 100.000 de euro. Prețul total este de 1,6 milioane de euro.

Profitul de 5,7 milioane de euro rezultat din această vânzare va fi trecut în raportul financiar al REDS pentru 2023.

În 2015, grecii au anunțat investiții de 80 de milioane de euro în zonă pentru dezvoltarea unui proiect mixt ce include hotel, clădiri de birouri, spații de retail și apartamente.

Acest teren face parte din fosta fabrică de încălțăminte Dâmbovița, și vine în completarea celeilalte părți, de 9.000 de mp, pe care Vastint a cumpărat-o în 2019, de la antreprenorii Pușa și Andrew Hack, care dețin brandul de mobilă Exotique, și familia Bâtlan, proprietară a brandului de încălțăminte Musette, potrivit Profit.ro.

Reds este activă pe piețele din Grecia și România cu proiecte medii și marii de retail și entertainment, birouri, dar și proiecte rezidențiale și face parte din grupul Ellaktor. Mai cunoscuți pe piața de la noi sunt prin compania de construcții Aktor, cu mai multe contracte de infrastructură aflate în derulare.

Vastint este activă în București, unde a finalizat proiectul de birouri Business Garden Bucharest și are în derulare construcția a noi clădiri de birouri și apartamente pe terenul de la Timpuri Noi, acolo unde se află ridicate primele clădiri din Timpuri Noi Square.

 

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!