15.2 C
București
luni, mai 27, 2024

IT & E-commerce – Dell Technologies consolidează reziliența cibernetică cu inovații în domeniul protecției și securității datelor în multicloud – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Dell Technologies își consolidează poziția de lider al industriei în ceea ce privește dispozitivele și soluțiile de protecție a datelor1 pentru a ajuta clienții să își protejeze datele la sediu, în cloud-uri publice și în zonele edge...

Conform studiului Dell Global Data Protection Index (GDPI) din 2022, organizațiile au înregistrat niveluri mai ridicate de dezastre naturale și moderne decât în anii precedenți, ceea ce a dus la mai multe pierderi de date, la creșterea timpului de nefuncționare și a costurilor de recuperare.

În plus, a indicat că organizațiile care utilizează un singur furnizor de protecție a datelor au suportat cu 34% mai puține costuri de recuperare în urma atacurilor cibernetice sau a altor incidente cibernetice decât cele care au utilizat mai mulți furnizori...

 • Progresele soluției Dell PowerProtect Data Manager sprijină clienții să-și îmbunătățească securitatea operațională și reziliența cibernetică
 • Dell aduce seifuri cibernetice izolate în Google Cloud, extinzând capacitatea de recuperare cibernetică în cloud-uri publice de top
 • Dell APEX Data Storage Services adaugă un serviciu flexibil de stocare de backup ca serviciu (as-a-Service)
 • Soluțiile Dell de protecție a datelor multicloud accelerează adoptarea principiilor Zero Trust cu capacități integrate pentru securitatea operațională

 

Dell Technologies își consolidează poziția de lider al industriei în ceea ce privește dispozitivele și soluțiile de protecție a datelor1 pentru a ajuta clienții să își protejeze datele la sediu, în cloud-uri publice și în zonele edge.

Dell PowerProtect Data Manager Appliance aduce o serie de progrese pentru protecția datelor în multicloud, care sunt simplu de utilizat. Inovația Dell în domeniul rezilienței și securității operaționale bazate pe inteligență artificială accelerează adoptarea arhitecturilor Zero Trust, ajutând la protejarea organizațiilor de amenințările tot mai serioase ale atacurilor cibernetice.

Noile soluții contribuie la abordarea provocărilor tot mai importante cu care se confruntă organizațiile în materie de protecție a datelor. Conform studiului Dell Global Data Protection Index (GDPI) din 2022, organizațiile au înregistrat niveluri mai ridicate de dezastre naturale și moderne decât în anii precedenți, ceea ce a dus la mai multe pierderi de date, la creșterea timpului de nefuncționare și a costurilor de recuperare.
În ultimul an, atacurile cibernetice au reprezentat 48% din totalul dezastrelor (în creștere de la 37% în 2021), depășind toate celelalte cauze de întrerupere a datelor. De asemenea, sondajul a arătat că 85% dintre organizațiile care utilizează mai mulți furnizori de protecție a datelor văd un beneficiu în reducerea numărului acestora. În plus, a indicat că organizațiile care utilizează un singur furnizor de protecție a datelor au suportat cu 34% mai puține costuri de recuperare în urma atacurilor cibernetice sau a altor incidente cibernetice decât cele care au utilizat mai mulți furnizori.

„Având în vedere că în lumea digitală de astăzi aproape totul este conectat la internet, nevoia de a proteja datele valoroase este mai importantă ca niciodată”, a declarat Jeff Boudreau, președinte și director general al Infrastructure Solutions Group, Dell Technologies. „Acest peisaj digital necesită o strategie modernă de protecție și securitate a datelor pentru a face față amenințărilor cibernetice. Soluțiile punctuale nu sunt suficient de profunde sau de cuprinzătoare pentru a ajuta la protejarea organizațiilor. Dell sprijină clienții să-și consolideze reziliența cibernetică prin oferta de software, sisteme și servicii integrate de protecție a datelor, pentru a se asigura că datele și aplicațiile sunt protejate, indiferent unde se află.”

Sondajul GDPI a constatat că 91% dintre organizații cunosc sau intenționează să implementeze o arhitectură Zero Trust – un model de securitate cibernetică care schimbă modul în care organizațiile privesc securitatea, trecând de la o abordare bazată exclusiv pe apărarea perimetrală la o strategie proactivă care permite doar traficul cunoscut și autorizat prin granițele sistemului și prin circuitele de date. Cu toate acestea, doar 23% dintre organizații implementează un model Zero Trust, iar 12% au dus acest demers la bun sfârșit. Cu caracteristici de securitate încorporate, proiectate în hardware, firmware și puncte de control al securității, abordarea holistică a Dell ajută organizațiile să realizeze arhitecturi Zero Trust pentru a consolida reziliența cibernetică și a reduce complexitatea securității.

Cea mai simplă cale spre protecția modernă a datelor

Dell continuă să ofere inovații pentru soluția sa de protecție a datelor, Dell PowerProtect Data Manager, pentru a ajuta organizațiile să își simplifice operațiunile IT și să reducă riscurile. PowerProtect Data Manager răspunde nevoii tot mai mari de reziliență cibernetică și susține principiile Zero Trust cu noi capabilități de securitate operațională integrate, cum ar fi autentificarea multifactorială, autorizarea dublă și controalele de acces bazate pe roluri.

Dell PowerProtect Data Manager Appliance oferă o cale simplă de adoptare a protecției moderne a datelor. Sistemul de debut este ideal pentru cazurile de utilizare de dimensiuni mici și medii, cu un suport care se extinde de la 12 la 96 terabytes de date.

Soluția oferă clienților:

 • Arhitectură modernă, definită de software: Permite descoperirea și protecția automată a activelor și oferă protecție VMware unică pentru a asigura disponibilitatea tuturor mașinilor virtuale fără întreruperea activității.
 • Soluție securizată, rezilientă din punct de vedere cibernetic: Oferă un acces mai sigur la funcțiile restricționate cu Identity and Access Management pentru a consolida reziliența cibernetică.
 • Experiență de utilizare simplă și unificată: Oferă o protecție a datelor definită prin software, ceea ce face ca aceasta să fie ușor de implementat și de utilizat.

„Dell PowerProtect Data Manager ne simplifică mediul de backup, oferindu-ne agilitatea de afaceri necesară pentru a ne proteja datele pe măsură ce ne transformăm digital”, a declarat James McNair, vicepreședinte, manager de sisteme distribuite, Trustmark Bank. „Cu noul Dell PowerProtect Data Manager Appliance, putem implementa mai simplu Data Manager în întreaga noastră infrastructură, ceea ce ne ajută să fim mai eficienți și ne consolidează rezistența cibernetică.”

Dell extinde redresarea cibernetică pentru seifuri de cloud public rapide și ușor de implementat

PowerProtect Cyber Recovery pentru Google Cloud le permite clienților să implementeze un seif cibernetic izolat în Google Cloud pentru a separa și a proteja datele în mod mai sigur în cazul unui atac cibernetic. Spre deosebire de soluțiile standard de backup bazate pe cloud, accesul la interfețele de gestionare este blocat prin controale de rețea și poate necesita acreditări de securitate separate și autentificare cu mai mulți factori pentru acces.

Organizațiile își pot folosi abonamentul Google Cloud existent pentru achiziționarea PowerProtect Cyber Recovery prin intermediul Google Cloud Marketplace, iar serviciul poate fi achiziționat direct de la Dell și de la partenerii săi.

Noua ofertă marchează cea mai recentă extindere a capacităților Dell de recuperare cibernetică pentru cloud-uri publice, după introducerea, în acest an, a Dell PowerProtect pentru Microsoft Azure și a CyberSense for Dell PowerProtect Cyber Recovery pentru AWS.

Dell APEX simplifică stocarea backup cu opțiuni flexibile de consum

Dell APEX Data Storage Services se extinde pentru a oferi o opțiune Backup Target, un spațiu de stocare backup mai sigur într-un model de consum flexibil, cu plata la utilizare. Serviciul Backup Target este ușor de adoptat de către clienți și simplifică procesul de achiziție, implementare și întreținere a stocării backup. Bazându-se pe poziția de lider a Dell în domeniul dispozitivelor de date și al protecției datelor1, serviciul Backup Target ajută la reducerea amprentei de stocare a clienților și poate crește disponibilitatea datelor.

Noua ofertă Dell APEX Data Storage Services Backup Target va întări încrederea din ce în ce mai mare în ofertele as-a-Service pentru a ajuta la depășirea provocărilor legate de protecția datelor. Aproape toți respondenții GDPI (99%) au identificat cel puțin o ofertă as-a-Service ca fiind o prioritate importantă pentru a sprijini depășirea provocărilor în organizația lor. Storage as-a-Service (44%), Cyber Recovery as-a-Service (41%) și Backup as-a-Service (40%) s-au clasat pe primele trei priorități as-a-Service.

Seife Teklu, senior solutions architect, Arrow Electronics, a declarat: “Sistemul integrat Dell PowerProtect Data Manager Appliance este ușor de utilizat și rapid de implementat. Va fi o opțiune convingătoare pentru clienții noștri de dimensiuni mici și mijlocii care au nevoie să modernizeze protecția datelor pentru a contribui la reducerea riscurilor și a asigura continuitatea afacerii.”

 Disponibilitate

 • Dell PowerProtect Data Manager Appliance este disponibil la nivel global din această lună în peste 15 țări din America de Nord, America Latină, Europa și Asia-Pacific.
 • Sistemul Dell PowerProtect Data Manager este disponibil astăzi la nivel global.
 • Dell PowerProtect Cyber Recovery for Google Cloud Platform este disponibil la nivel global astăzi.
 • Dell APEX Data Storage Services Backup Target va fi disponibil la nivel global în primul trimestru al anului 2023 în 16 țări din America de Nord, Europa și Asia-Pacific.

Aflat la cea de-a șasea ediție, Dell Technologies Global Data Protection Index este realizat de Vanson Bourne la comanda Dell. În perioada august – octombrie 2022, au fost chestionați 1.000 de factori de decizie din domeniul IT, din 15 țări și 14 industrii, din organizații cu peste 250 de angajați, pentru a înțelege mai bine mediile lor de protecție a datelor.

1 Pe baza veniturilor combinate din IDC 2Q22 Purpose-Built Backup Appliance (PBBA) Tracker, cu anumite segmente de software de stocare din 2Q22 Storage Software and Cloud Services Tracker.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!