2.5 C
București
marți, decembrie 5, 2023

IT & E-commerce – Listarea companiei Fort, din grupul Bittnet, estimată în trimestrul I 2024 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Listarea companiei Fort, din grupul Bittnet, este estimată în trimestrul I 2024, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.

Astfel, Fort este cu un pas mai aproape de listarea pe sistemul multilateral de tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti, piata AeRO-SMT, eveniment ce ar avea loc, estimativ, in trimestrul 1 2024, dupa primirea tuturor aprobarilor din partea institutiilor pietei de capital, potrivit raportului.

Listarea companiei Fort, din grupul Bittnet, este estimată în trimestrul I 2024, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.

BITTNET SYSTEMS S.A. a anunțat piata despre alocarea codurilor, de catre Depozitarul Central, necesare tranzactionarii instrumentelor financiare – respectiv codurile ISIN, CFI, FISN – pentru actiunile companiei FORT S.A. (parte a Grupului Bittnet). De asemenea a fost emis si codul LEI (Legal Entity Identifier) aferent societatii: 787200Z4ZG9R3AI1YN48 .

Astfel, Fort este cu un pas mai aproape de listarea pe sistemul multilateral de tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti, piata AeRO-SMT, eveniment ce ar avea loc, estimativ, in trimestrul 1 2024, dupa primirea tuturor aprobarilor din partea institutiilor pietei de capital, potrivit raportului. Listarea FORT va fi una tehnica si va fi precedata de un plasament privat pentru majorarea capitalului societatii derulat in perioada urmatoare. Intermediarul ce va asista FORT in procesul de admitere la tranzactionare, dar si in plasamentul privat, va fi SSIF Tradeville.

FORT S.A. este compania de securitate cibernetica parte a Grupului Bittnet care implementeaza solutii si servicii pentru protejarea activelor digitale ale clientilor si pentru apararea impotriva amenintarilor cibernetice in crestere.

Lista de servicii oferite de Fort cuprinde audit de conformitate IT pentru diverse standarde ale institutiilor de reglementare, servicii de teste de penetrare pentru aplicatii web si infrastructura de retele IT pentru clienti din Romania si Uniunea Europeana precum si servicii de proiectare, implementare si mentenanta pentru sisteme de management IT si securitate informationala.

De asemena Fort ofera servicii de proiectare a controalelor si a sistemelor de securitate IT ce urmeaza a fi implementate, servicii de proiectare arhitectura solutii tehnice de infrastructura IT privind integrarea sistemelor informatice financiare in Cloud Public si servicii de proiectare arhitectura solutii tehnice de infrastructura IT pentru implementarea sistemelor informatice in sectorul IT.

In primele 9 luni, FORT a realizat o cifra de afaceri de 12 milioane lei si un profit brut de 2,3 milioane lei.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!