21.4 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024

IT & E-commerce – Vodafone România, încă o dată certificată umlaut „Best in Test” pentru cea mai bună rețea mobilă din țară   – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Vodafone România a obținut cel mai mare punctaj total, respectiv 915 puncte, ceea ce o plasează în continuare pe primul loc în topul rețelelor mobile din țară.

Pentru noi, rețeaua Vodafone a anului 2024 înseamnă tehnologie de ultimă oră, expertiză și eforturi constante de a fi înaintea oricăror așteptări, iar pentru clienții noștri înseamnă rețeaua pe care se pot baza pentru acces rapid la cei dragi sau încheierea cu succes a unei noi colaborări în afaceri.

Din 2015, rețeaua mobilă Vodafone România a fost recunoscută pentru serviciile sale eficiente de către umlaut și i-a fost conferită, în fiecare an, recunoaștere pentru o serie de parametri.

Rețeaua mobilă Vodafone România a fost certificată, pentru al treilea an consecutiv, „Best in test”, de către organizația independentă de evaluare comparativă umlaut. Vodafone România a obținut cel mai mare punctaj total, respectiv 915 puncte, ceea ce o plasează în continuare pe primul loc în topul rețelelor mobile din țară. Mai mult, compania a înregistrat cel mai mare punctaj și pentru serviciile mobile de voce și de date, precum și pentru fiabilitatea rețelei.

“În această eră a vitezei, clienții noștri au nevoie să le fim alături cu o rețea fiabilă, care să susțină acest ritm, pentru că fiecare dintre ei merită ce e mai bun. Pentru noi, rețeaua Vodafone a anului 2024 înseamnă tehnologie de ultimă oră, expertiză și eforturi constante de a fi înaintea oricăror așteptări, iar pentru clienții noștri înseamnă rețeaua pe care se pot baza pentru acces rapid la cei dragi sau încheierea cu succes a unei noi colaborări în afaceri. Această certificare de la umlaut, prin testele pe care le presupune, măsoară parametrii care să ne confirme că avem cea mai bună rețea mobilă din țară, pentru al treilea an consecutiv”, a declarat Nicolae Vîlceanu, Network Director, Vodafone România.

umlaut stabilește standardele în industrie prin măsurătorile efectuate pentru peste 200 de rețele mobile din peste 120 de țări. Din 2015, rețeaua mobilă Vodafone România a fost recunoscută pentru serviciile sale eficiente de către umlaut și i-a fost conferită, în fiecare an, recunoaștere pentru o serie de parametri.

Campania de măsurare comparativă în urma căreia rețeaua Vodafone România a fost desemnată din nou “Best in Test” s-a desfășurat în perioada 23 februarie – 23 martie 2024, iar măsurătorile realizate cu echipamente profesionale au acoperit o distanță rutieră de 8.700 km și localități care cumulează 24% din populația României. Traseul de măsurare a inclus localitățile: București, Craiova, Constanța, Galați, Focșani, Bacău, Iași, Suceava, Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Timișoara și Arad, precum și pe drumurile rutiere de legătură.

Vodafone este cea mai mare companie de telecomunicații din Europa și Africa. Furnizăm servicii mobile și fixe către peste 300 de milioane de clienți din 17 țări, colaborăm cu rețele mobile în alte 43 de țări și avem una dintre cele mai mari platforme IoT din lume. În Africa, platforma noastră fintech furnizează servicii către peste 76 de milioane de clienți din 8 țări – gestionând mai multe tranzacții decât orice alt furnizor.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!