21.7 C
București
duminică, aprilie 14, 2024

Agribusiness – Corteva a prelungit perioada de înscriere în programul TalentA 2023. Noul termen limită – 31 mai – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Corteva a prelungit perioada de înscriere în programul TalentA 2023.

Compania Corteva Agriscience a anunțat prelungirea termenului de înscriere în programul TalentA 2023.

Femeile de peste 18 ani din România și Republica Moldova, care lucrează deja în domeniul agricol sau care studiază în cadrul unor universități cu profil agricol, se pot înscrie până la data de 31 mai în programul TalentA 2023.

Compania Corteva Agriscience a anunțat prelungirea termenului de înscriere în programul TalentA 2023.

Femeile de peste 18 ani din România și Republica Moldova, care lucrează deja în domeniul agricol sau care studiază în cadrul unor universități cu profil agricol, se pot înscrie până la data de 31 mai în programul TalentA 2023. Inițial, data limită de înscriere era până astăzi, miercuri  – 10 mai, dar compania a luat decizia prelungirii acestui termen.

Femeile de peste 18 ani din România și Republica Moldova se pot înscrie până la data de 31 mai în programul TalentA 2023

Data limită de înscriere în programul TalentA 2023 – 31 mai

Odată înscrise, acestea pot participa gratuit la cursuri de agribusiness, dar și la concursul cu premii în bani care premiază cele mai bune proiecte, a anunțat compania Corteva Agriscience pe pagina oficială de Facebook.

”Prelungim termenul de înscriere în programul  TalentA 2023! Doamnele și domnișoarele care lucrează în agricultură sau studiază în universitățile agricole, încă se pot înscrie în program și pot participa la cursuri gratuite de agribusiness, concurând pentru burse în valoare totală de 15.000$, până pe 31 Mai. Corteva premiază cele mai bune planuri de afaceri. Proiectul tău poate fi câștigător!
Ești din România? Te poți înscrie aici: 
Ești din Rep. Moldova? Te poți înscrie aici: ”, potrivit informării făcute publică de Corteva Agriscience.

În programul TalentA 2023 se pot înscrie femeile cu vârsta de peste 18 ani din România și Republica Moldova

În data de 10 martie, pentru a celebra Luna Istoriei Femeilor, .

Aflat la cea de-a patra ediție în România, TalentA este un program educațional gratuit pentru dezvoltarea competențelor profesionale în managementul afacerilor și agricultură, dedicat femeilor inovatoare din mediul rural.

Fondat și sponsorizat de către Corteva Agriscience pentru al patrulea an consecutiv, programul educational se va desfășura pe o perioadă de cinci luni, începând cu data 21 mai și va include două module online de studiu: modulul de business ce va cuprinde 10 cursuri și modulul de agribusiness ce va cuprinde 4 cursuri. Cursurile vor fi susținute și facilitate de specialiștii Corteva și membrii echipei Starperfomining – companie de consultanță în afaceri, partener oficial al programului pentru al patrulea an consecutiv.

Anul acesta, în program se pot înscrie femeile cu vârsta de peste 18 ani atât de pe teritoriul României, dar și al Republicii Moldova. Până acum, data limită de înscriere în program era 10 mai 2023, dar Corteva Agrscience a prelungit perioada de înscriere până la finalul lunii, adică până miercuri – 31 mai 2023.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (agrointel.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!