32 C
București
duminică, iulie 21, 2024

Agribusiness – O dronă militară a căzut în zona fermei Filipoiu din Insula Mare a Brăilei – primele imagini – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Alerta că o dronă de proveniență militară a căzut între municipiul Brăila și comuna Frecăței a venit ieri seara, joi – 28 martie, în jurul orei 21:45, fiind mobilizate imediat instituțiile de forță din județul Brăila, conform presei locale.

Locul unde a căzut drona se află în Insula Mare a Brăilei, la 8 kilometri de orașul Brăila și la 23 de kilometri de granița cu Ucraina.

La locul impactului, situat între fermele Filipoiu și Stăvilaru, s-ar fi găsit un crater cu dimensiuni considerabile, de circa 4 metri diametru.

O dronă militară a căzut în Insula Mare a Brăilei, în zona Fermei Filipoiu din cadrul exploatației Al-Dahra Agricost. Incidentul este considerat de specialiști a fi cel mai grav pentru noi, de la începutul războiului pornit de Rusia contra Ucrainei.

Alerta că o dronă de proveniență militară a căzut între municipiul Brăila și comuna Frecăței a venit ieri seara, joi – 28 martie, în jurul orei 21:45, fiind mobilizate imediat instituțiile de forță din județul Brăila, conform presei locale. Locul unde a căzut drona se află în Insula Mare a Brăilei, la 8 kilometri de orașul Brăila și la 23 de kilometri de granița cu Ucraina. Încă nu se cunoaște originea dronei.

Craterul format de drona militară căzut în Insula Mare a Brăilei (foto: debraila.ro)

Momentul impactului, filmat de un localnic

Bubuitura cauzată de căderea dronei a fost semnalată de un lucrător de pe bacul care face legătura dintre municipiul Brăila și Insula Mare a Brăilei. „Am auzit bubuitura, dar nu știu unde a căzut”, a declarat un martor ocular, lucrător la bacul care face trecerea spre Insula Mare. De altfel, momentul impactului a fost chiar și surprins video de un alt localnic.

Conform publicației locale , echipaje ale Armatei și Jandarmeriei caută fragmente ale unei drone căzute, în noaptea de joi spre vineri, în Insula Mare a Brăilei, în zona fermei Filipoiu. La locul impactului, situat între fermele Filipoiu și Stăvilaru, s-ar fi găsit un crater cu dimensiuni considerabile, de circa 4 metri diametru.

Zona unde a căzut aparatul zburător a fost izolată și păzită de Poliție și de Jandarmerie, în așteptarea echipelor speciale ale Ministerului Apărării Naționale. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brăila a trimis un echipaj SMURD pentru eventualitatea în care ar fi nevoie de asistență medicală.

Până la acest moment nu există informaţii cu privire la existenţa unor victime omeneşti, drona prăbuşindu-se pe un teren agricol unde ieri noapte nu se efectuau lucrări agricole.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (agrointel.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!